Star ve Akşam Grubu'nda yaşanan depremin şoku sürerken Twitter fenomeni Fuat Avni attığı tweetlerde şok iddialarda bulundu.
Twitter'da yazdığı iddialarla fenomen haline gelen Fuat Avni, Star ve Akşam Grubu'nda yaşanan depreme dair ilginç iddialarda bulundu. Fuat Avni Star Medya Grubu CEO'su Mustafa Karaalioğlu ile Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert'in kalemlerinin Abdullah Gül ile yaptıkları görüşmenin ortaya çıkması nedeniyle kırıldığını belirtti. Avni'nin bir diğer şok iddiası ise Doğan Medya Grubu'nun satılacağı ve bu satışta önayak olacak ismin Ferit Şahenk olduğu idi.

İşte Fuat Avni'nin Karaalioğlu ve Doğan Medya Grubu'na dair attığı tweetler:

1. Gül, Çankaya'dan ayrılmadan birkaç gün önce Karaalioğlu ve Cömert gizli ve özel bir görüşme için köşke çıkmıştı. Bunu o gün yazmıştım

2. Karaalioğlu'nun, görüşme ortaya çıkınca kalemi kırılmıştı. Görevden alınacağını öğrenince sarayla ilgili yazı da yazdı ama kurtaramadı.

3. Karaalioğlu'nun Gül'e olan yakınlığını en iyi bilen ve onu sürekli takip ettiren Bulut, her fırsat bulduğunda durumu Tiran'a rapor ederdi

4.Toplantıda '28 Şubat'ta medya mensuplarının aşırı zenginleşmesini ele alalım' dendiğinde Karalioğlu ve Ocaktan'ın zenginliği gündeme geldi

5. Dar Oligarklar, 'Kendi ayağımıza kurşun sıkmayalım' diye ballandıra ballandıra Karaalioğlu ve Ocaktan'ın servetinden konuştular.

6.MİT tarafından Doğan grubu ile ilgili tozu dumana katacak dosya hazırlandı. 28 Şubat bahanesiyle dosyanın içine biat etmeyen herkes kondu.

7. Dosya açılmadan önce Karaalioğlu ve Ocaktan'ın yanısıra Karaalioğlu'nun adamı olan Kiras'da tasfiye listesinde yer alıyordu.

8. Tiran, MİT'in hazırladığı tasfiye dosyasını onayladı. Doğan Grubu'nun ve Gül'e yakın isimlerin tamamen medyadan silinmesini istiyor.

9. Doğan Medya Grubu'nu alacak isimler bile belirlendi. Yeni bir iş adamı havuzu oluşturuldu. Havuzun başındaki lokomatif tek kişi görünecek.

10. Tiran, Doğan Medya Grubu'nun alınmasında lokomatif olma görevini Şahenk'e verirken Zahit Akman'ı da komiser olarak atadı.

'Karaalioğlu'nun aldığı parayla gazete kurulur' diyen Yiğit'le, 'Buna verdiğimiz para çöpe gidiyor' diyen Murat Sancak, muradına erdi