İstanbul Medya Derneği İstanbullu gazeteciler için Balıkesir’e gezi düzenledi. Geziye Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği’ yöneticileri de katılıyor.

Başkanlığını Ali Rıza Yıldız’ın yaptığı İstanbul Medya Derneği, İstanbullu gazeteciler için örnek olabilecek bir hafta sonu gezi programı düzenledi. Geziye; Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (UYGAD) başkan Mevlüt Yüksel ile beraber, yönetim kurulu üyeleri de katılıyor.

Merkezi Balıkesir Güre’de bulunan Adrina Termal Otel’in ağırlayacağı gazetecileri, gerek otelde gerekse otel dışında programı günler öncesinden yapılmış muhteşem bir hafta sonu bekliyor.

TATİL İLE BERABER BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPILACAK!

Yılmaz Özdil'den Alper Gezeravcı'nın Uzay yolculuğu detayları Yılmaz Özdil'den Alper Gezeravcı'nın Uzay yolculuğu detayları

14 Ocak 2022 Cuma sabahı, saat 09.00’da özel otobüslerle hareket edecek olan İstanbullu gazeteciler, için Ayvalık, Cunda Adası, Sarımsaklı, Şeytan Sofrası, Balıkesir merkez ile İvrindi ilçesini kapsayan çok geniş bir gezi programı hazırlayan İstanbul Medya Derneği Başkanı  Ali Rıza Yıldız ve UYGAD Başkanı Mevlüt Yüksel gezinin amacının kaynaşma, dayanışma, fikir alış verişi, istişare ve dinlenme açısından verimli bir gezi olacağını belirterek, “İki medya derneği olarak şehrimizde hizmet veren arkadaşlarımıza keyifli bir hafta sonu yaşatmayı amaçladık. Umarız bu gezi onların ağır şartlardan geçtiğimiz şu günlerde tükenişe geçen enerjilerinin yeniden yükselmesinde önemli rol oynayacaktır” dediler.

Gezinin 14 Ocak 2022 Cuma günü sabah 9.00’da İstanbul’dan hareketle start alacağını, Pazar günü saat 16.00’da Güre’den hareketle İstanbul’da son bulacağını kaydeden Yıldız ve Yüksel, “Şimdiden geziye katılacak medyamızın değerli mensuplarına iyi bir hafta sonu diliyoruz” dediler.