Vatan Şehitleri Aileleri Derneği'nin Bayrampaşa'daki Kaynaşma Gecesi'nin sanatçı konuğu, ünlü sanatçı Murat Evgin'di.

 Ünlü sanatçı Erol Evgin'in oğlu olan Murat Evgin, Vatan Şehitleri Aileleri Derneği'nin Kaynaşma Gecesi'ne şarkıları ve anekdotlarıyla renk kattı.

Vatan Şehitleri Aileleri Derneği Başkanı Aytulu Kirazaldı'nın elinden 3. kez teşekkür plaketini alan Evgin, Başkan Aytulu Kirazaldı'nın çok kutsal bir görevi üstlendiğini ve bu anlamlı gecede bulunmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti.

Başkan Kirazaldı ise "Murat Evgin, çok güzel bir insan. Ne zaman çağırsam yanımızda olmuştur. Bunun için yönetim kurulumuzla bir karar aldık ve onu onursal üyemiz seçtik. Onu çok seviyorum, keşke benim evladım olsaydı" dedi.



Murat Evgin, birbirinden güzel şarkıları ve anlattığı anekdotlarla geceye katılanlara oldukça keyifli anlar yaşattı.

İlk olarak ilk ve son aşkımsın adlı şarkısını seslendiren Evgin, bu şarkının ilham kaynağı olan ilk aşkını da şöyle anlattı:
"Benim ilk aşkım çizgi film kahramanı olan Heidi'ydi. Babam ona aşık olduğumu bildiği için uyku saatim geldiğinde beni odama göndermek için, Heidi gelecek bu gece odana derdi. Bende Heidi'nin geleceğine inanır ve odama giderdim. Geleceğine inanıyordum çünkü biz TV'de kimi görsek babamın arkadaşı olduğu için bize mutlaka gelirdi. Onlar geliyorsa Heidi de haydi haydi gelirdi"


 
Murat Evgin gecede, şehitler için bestelediği ve gelirini de şehit ailelerine bağışladığı "Şehit" isimli şarkısını da seslendirdi. Davetlilerin eşlik ettiği şarkıda oldukça duygulu anlar yaşandı. 



Birbirinden güzel parçaları Vatan Şehitleri Aileleri Derneği için seslendiren Murat Evgin, kişiliği ve başarılı performansıyla davetlilerin gönüllerini fethetti.

aydınSes-Ayla Özdemir