55 yaşındaki şarkıcı, “New York hiç de hayallerimdeki gibi değildi. Beni kollarını açıp karşılamadı. Şehre taşındığım ilk yıl biri sırtıma bıçak dayayıp beni bir binanın çatısına çıkarttı ve bana tecavüz etti” dedi.

Michigan doğumlu şarkıcı sözlerine, “O yıllarda tamamen hayatta kalmaya odaklanmıştım. Çok zordu, çok yalnızdım. Her gün kendimi devam edebilmek için zorluyordum” diye devam etti.

1977 yılında cebinde 35 dolar parayla profesyonel bir dansçı olmak için New York’a taşındığında kirasını çıplak fotoğraflar çektirerek ödediğini söyleyen Madonna, “ Çok korkuyordum ve özellikle de evimin girişindeki sidik ve kusmuk kokusu beni dehşete düşürüyordu” dedi.

“KURAN DA OKUYORUM”
Röportajda üne kavuştuktan sonra karşı karşıya kaldığı zorlukları da anlatan ünlü sanatçı 35 yaşında Kabala öğretisini keşfettiğinde bir tarikata katılmakla suçlanmasını; oğlu David ve kızı Mercy James’i evlat edindikten sonra “çocuk kaçırmakla ve ününü kullanarak kanunları çiğnemekle” suçlanmasını onu ne kadar etkilediğini de anlattı.

Bütün deneyimlerinden “savaşmaya hazır olmayan kişilerin ringe girmeye bile hakları olmadığını” öğrendiğini söyleyen Madonna şu anda cesur olmaya ve dogmaların dışında düşünmeye çaba gösterdiğini belirtti.

New York’ta dört çocuğuyla hayatına devam ettiğini söyleyen Madonna, Kuran okumaya başladığını ve Müslüman ülkelerde okullar inşa ettirdiğini de açıkladı.

Ünlü şarkıcı “Ben bütün kutsal kitapları öğrenmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Yakın arkadaşım Yaman bana her zaman iyi bir Müslüman olmanın iyi bir Yahudi olmak ve iyi bir Yahudi olmanın da iyi bir Hıristiyan olmak anlamına geldiğini söyler. Ben buna katılıyorum ve bu birçok kişi için fazla cesur bir düşünce” dedi.