Sosyetik ikoncanlıktan tasarımcılığa terfi eden İvana Sert; 'çakma modacı' çıktı! ABD'nin farklı yerlerinde 23 butiği olan modacı Seniz Yılmaz, Sert'i hırsızlıkla suçladı. İkoncana Nişantaşı'ndaki butiğinde satması için ABD'den getirttiği ürünlerini veren Yılmaz, şunları söyledi: "İvana, 1 Aralık 2011'de teslim ettiğim ürünleri, kendi tasarımıymış gibi sattı."

Tasarımlarında 'İvana Sert' etiketi görünce şaşkına dönen Seniz Yılmaz, ekledi: "Bu hırsızlık. İvana Sert ile ortağı Hatem Yavuz, mağaza dekorunu bile yapmama rağmen tek kuruş vermedi." Yılmaz'ın sözleri Barbaros Şansal'dan da destek buldu. Bu arada İvana Sert, son günlerde farklı yerlerden aldığı "en iyi tasarımcı" ödülleriyle de twitter'da alay konusu oldu.

ORTAKTAN YANIT GELDi
İvana Sert'in adının aşk iddialarına karıştığı ortağı Hatem Yavuz, iddialarla ilgili konuştu: "Mağazadaki ürünlerin hepsi İvana'nın değil. Biz farklı markanın ürünlerini de satarız. Kimseye borcumuz yok."

ONUN YERi LALELi
Ünlü modacı Nur Yerlitaş, İvana Sert için ağır konuştu. Sosyetik ikoncanın başkasına ait ürünleri kendisinin gibi satabileceğini söyleyen Yerlitaş, "İvana, modacı değil; bakımlı bir kadın" dedi.

Nur Yerlitaş, sözlerini sürdürdü: "İvana'nın yeri Laleli. Nişantaşı'nı bıraksın; gitsin Laleli'de butik açsın. Modayla ilgili hiçbir şey bilmiyor. Dikişten anlamaz. O ancak Victoria Beckham ne giymiş diye baksın."


Takvim