Hülya Avşar, bir muhabire gerizekalı demesiyle tepki çektikten sonra bugün acunn.com'daki yazısında yeni polemikler yaratacak itiraflarda bulundu

İşte o yazı;

Şu basınla olan ilişkime verdiğim zamanı, emeği, sevgimi, nefretimi evliliğime verseydim... ASRIN evliliği olurdu!

Bütün iş, ilişkilerde karşındakini çözebilmek, olduğu gibi kabul edebilmek, her şeyi kafaya takmamak falan filan...

Amaaaaaaa! İlişkileri asıl sağlam kılan, her şeye rağmen her türlü duyguyu göz göze yaşamak, kafasını gözünü yara yara. Araya kimse, üçüncü sayılacak ne canlı ne madde girmemeli. Girmemeli ki; ilişkiyi uzun yıllara taşıyacak güç zarar görmesin.

Zaten bana göre üçüncü sayılacak kişilerin niyetleri, ne kadar iyi olursa olsun önce ilişkilerin yatak odasını bilmesi lazım yani mahremini. Üçüncüye b...k yemek düşer derler ya! Çok doğru! Yine bana göre; mahremiyeti zarar gören ilişkiden hayır gelmez. Çünkü ilişkilerin düzeldiği tek yer, mahremiyetin olduğu dört duvar arasıdır. Veya başka bir yol daha var; bir üçüncü kişi istiyorsanız ilişkinizin içinde, o zaman onu da yatağa alacaksınız!

Yazının şekli farklı yerlere gitmeden! Demek istediğim şu ki; yirmi dokuz yıldır basınla arama; menajer, koruma, asistan, halkla ilişkiler gibi üçüncüler soksaydım, şimdiye kadar çoktan boşanmıştım. Oysa ki; yirmi dokuz yıllık ilişkimi bitirmeye kimsenin gücü olamaz. Eeee! Durum böyleyken, arada gerizekalısı da çıkar, dangalağı da...

Yine de çıkmaya devam edecektir, hiç pişman değilim. Böyle olmasaydı, ilişkimin yirmi dokuzuncu yılına nasıl geldiğini hatırlamayı hep erteleyecektim. Her ne olursa olsun, yine basınla arama bir üçüncü girmeyecek ve ben yine gerizekalı, dangalak demeye devam edeceğim.

Ben yine üçüncüler sayesinde, asil görünüp, ilişkimin arkasından dil çıkartmayacağım.

Sevgilerimle

Hülya Avşar