İstanbul’un Fatih ilçesinde servis minibüsünün otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1’i kadın 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, kaza akşam saat 20.00 sıralarında D-100 Karayolu Edirnekapı mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. Şişli’den Bakırköy’e giden sürücü Yasin Yiğit idaresindeki 34 BH 4840 plakalı servis minibüsü, yakınlarının düğün merasimi için Adıyaman’dan İstanbul’a gelen ailenin içinde yer aldığı Nihat Boyraz’ın kullandığı 06 Y 73 67 plakalı hususi otomobile çevreyolunda seyir halindeyken arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil şarampole uçarken, sürücü Boyraz ile annesi Vaziha Boyraz kazadan yaralı olarak kurtuldu. Servis minibüsünün sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Vaziha Boyraz Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Nihat Boyraz ise İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazanın ardından araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, minibüs sürücüsü Yasin Yiğit ise ifadesine başvurulmak üzere polis tarafından emniyete götürüldü.