Show Tv'de yayınlanan sabah programında boşanma ile ilgili konuşan Çağla Şikel, Emre Altuğ ile ilgili neler söyledi? İşte ayrıntılar..
SHOW TV'nin sevilen programı 'Her Şey Dahil'in sunucularından Çağla Şikel, geçtiğimiz haftalarda Emre Altuğ ile evliliklerine son vermişti.
 
Sessizliğini bozan Çağla Şikel, ilk kez açıklama yaptı:
 
"İnsanlar hala Çağla programda gülüyor diyorlar. Bu benim işim. Konuklarımı iyi ağırlamak zorundayım. İnsanın hayatında başına ne geliyorsa gelsin, işini her zaman iyi yapmak zorundadır. Aylar önce yayında bir kaza yaşamıştım. Göğsüm açılmıştı. Talihsiz bir olaydı. Çağla Şikel göğsünü reyting için açtı demişlerdi. Sizi memnun edemediğim göğüslerimle iki çocuk emzirdim ben.
 
Çocuklarımla ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur. O yazan kişi kendini biliyor. Onunla mahkemede göz göze geleceğiz. Emre Altuğ ile mutlu bir yuva kurduk ama boşanmamıza insanlar şaşırmış olabilirler. Biz bu kararı almamak için çok çaba sarfettik. Daha önce alınmış karardır. Dedikodularda adı geçen kişi benim arkadaşımdır. Emre Altuğ ölene kadar çocuklarımın babasıdır."