Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, bu yıl 3'üncü kez düzenlenen nar festivalinde sahne aldı.

Daha önce Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 2015 yılında 'Bana Git de' filminin çekimleri için 1 hafta kalan Atiye, bu sefer Nar Festivali'nde sahneye çıkmak için yeniden geldi.

Evlerin damlarına, elektrik direklerine çıkan 30 bin kişinin katılım sağladığı festivalde sahne alan Atiye 'yeniden sizlerle beraber olmak çok güzel. Sinema filmi çekimlerinde 1 hafta burada kalmıştı. Çok güzel anılarım olmuştu. Şimdi de şarkılar söylemek için bir arada olmaktan mutluyum' dedi.

Son hiti Dalgana Bak'la ritmik bir açılış yapan Atiye, ‘Budur’, ‘Salla’, ‘Aşkistan’, ‘Ya Habibi’, ‘Soygun Var’, ‘Salla’ gibi şarkılarıyla yüksek tempolu gecenin fitilini ateşleyerek, iki saat boyunca dansçıları ve müzisyen arkadaşları ile konserine aralıksız devam etti.

KURUÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİ’NİN DİVASI!  KUĞU DİVA! KURUÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİ’NİN DİVASI! KUĞU DİVA!

Renkli sahne kostümü ve güzelliği ile göz kamaştıran Atiye, darbuka çalarak izlemeye gelenleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı.