Kanal D ' nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk ' ün yaptığı sevilen talk - show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Get Back, Mr. Saxobeat ve Lolilop” şarkılarıyla dünya diskolarını sallayan Alexandra Stan” konuk oldu.

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına dünyaca ünlü isimleri konuk eden Beyazıt Öztürk, konuklarına bir yenisini daha ekledi.

Dün geceki Get Back, Mr. Saxobeat ve Lolilop” şarkılarıyla dünya diskolarını sallayan Alexandra Stan 'ı konuk eden Beyaz Show'da eğlenceli dakikalar yaşandı.

BEYAZ SHOW'DA ALEXANDRA STAN RÜZGARI

Daha önce de Türkiye'ye geldiğini söyleyen Alexandra Stan ilk defa bir şov programına katıldığını ifade ederek, programda olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Türkiye ve İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen Alexandra Stan üzerindeki ceketi de İstanbul'dan satın aldığını belirtti.

BEYAZ'IN KUCAĞINA OTURDU



Aleksandra Stan sahnede şarkısını söylerken tam coştuğu anda  Beyazıt Öztürk' ün yanına gitti ve yakışıklı sunucunun kucağına oturdu. 
 Beyaz, seksi şarkıcının kucağına oturması ile adeta soğuk terler döktü. Stüdyodaki konuklar arasında Alexandra Stan'in öz babası da yer alıyordu. Stan'in babası karşısında böyle bir davranışta bulunması karşısında Beyaz, neye uğradığını şaşırdı. 


KOPARTAN DİYALOGLAR

Beyazıt Öztürk'e cebinden çıkardığı 1 Euro'yu veren Alexandra Stan, bu 1 Euro'yu klibindeki gibi 1 milyon Euro yapması halinde cep telefon numarasını vereceğini söyledi. Listeleri alt üst eden şarkılarını canlı yayında seslendiren Alexandra Stan, seyircileri adeta coşturdu. Yeni çıkacak olan albümünün çıkış şarkısını canlı yayında mırıldanan Alexandra Stan'ın şarkısını Beyazıt Öztürk'te söylemeye çalışınca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

NAZAR BONCUĞU HEDİYE ETTİ

Alexandra Stan'a programa katıldığı için teşekkür eden Beyazıt Öztürk, Stan'a kocaman bir nazar boncuğu hediye etti. Alexandra Stan'da bileğine taktığı nazar boncuklu bilekliğini gösterince, Beyaz ve Alexandra arasında geçen diyaloglar kopardı.

Alexanda Stan şarkılarıyla esti geçti.Sosyal medya twitter'da en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı.

İŞTE O TWİTLER;

Alexandra Stan da kimmiş 66 bin takipçisi var :) bu hatun Türk olsa 2 milyon takipçisi olur diyen 3 milyon kişi bulurum

Alexandra Stan geldiii,millet unuttu galatasaray mış,fenerbahçe ymiş...hayat işte! yada kadın işte! yok yok,erkek işte :) !

Alexandra Stan Adnan Hoca'ya da bekleriz. Çok kedi canlı gördüm seni.

Bugun Sehit olan 12 tane yurekli askerimiz bile Alexandra Stan kadar konusulmadi vay be arkadas!! Lafa gelince vatan millet sakarya dimi ??!

Tamam bir şeyler bekliyordum ancak kucak olayı beni de aştı. Alexandra Stan şov yaptı.Reytingler tavan yaptı ülkede su-sabun kullanımı arttı

alexandra stan beyaz show u salladın be helal sana:D

alexandra stan 'mili mili on' diye şarkı söyleyince 1 numara. burhan çaçan 'bilo bilo can' diye şarkı söyleyince, kro dersiniz.ama doğru kro

Erkekler sizi hiic kiskanmiyorum Harbiden Alexandra Stan asiri tatli bi kadin. Cok sempatik yani :)

hay Alexandra stan kadar başınıza taş düşsün her cuma bi yabancı ünlü muhabbeti..

Adriana Lima'yı, Alexandra Stan'ı tanıdığı kadar kendi geçmişini tanımayan, onları düşündüğü kadar kendi geleceğini düşünmeyen bir gençlik!

Gunduz 12 sehit verdik kimsenin umrunda olmadi, simdiyse canini yedigimin Turkiyesi'nde Alexandra Stan konusuluyor.Iyi uykular Turkiyem...

Alexandra Stan nedir abi?

Alexandra stan beyaza laf soka soka bi hal oldu adma resmen sen sdce işnde mi bu kdr ukalasın yoksa hrzmn mı dedi!nekdr da güzel cevirdilr

Alexandra Stan iyi güzelde bi Alex değil

"Alexandra Stan" saba tümer'ede bekleriz..

Alexandra Stan değil de tercumanının kadının ak dedigini kara cevirmesi,soylediklerinin %50sini zaten cevirmeye gerek gormemesi ilgincti

Alexandra Stan da kimmiş bizim hatunlarımız ona 5 basar.

Alexandra Stan'ın bacaklarıyla Deniz Seki kilolarıyla TTde. siz daha öğlen şehitler için intihar eden anne içn ağlamıyomuydunuz?