Gökhan Güney oğlunu son yolculuğuna uğurladı Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden sanatçı Gökhan Güney’in 40 yaşında hayatını kaybeden oğlu Selim Güney, memleketi Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde toprağa verildi. Güney, cenazede yakısnlarının desteğiyle ayakta dururken, sanatçı dostlarının cenazede olmaması dikkat çekti. DHA 10 Temmuz 2014 Ünlü sanatçı: Asıl şimdi yıkıldım

Selim Güney'in cenazesi, Yeni Mahalle'deki ailesinin evine, ardından Mustafa Şevki Paşa Camisi'ne getirildi. Güney'in naaşı, öğlen vakti kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlığa defnedildi. İki çocuk babası Güney'in cenaze törenine, ailesi ve yakınları, Kaymakam Yusuf Güler ve vatandaşlar katıldı. İlçedeki evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul eden Gökhan Güney, gazetecilere, oğlunun 1,5 yıldır tedavi gördüğünü ancak hastalığı yenemediğini söyledi.


GÖKHAN GÜNEY'İN GÖZYAŞLARI
Bir süredir mide kanseri nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görürken hayatını kaybeden Selim Güney’in cenazesi İstanbul’dan alınarak Reyhanlı İlçesi’nin Yeni Mahallesi’ndeki Gökhan Güney’in baba ocağına getirildi. Helallik alınmasının ardından Mustafa Şevki Paşa Camii’ne götürülen Güney’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta göz yaşları arasında defnedildi.

BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ VAR MI?
Cenaze törenine Kaymakam Yusuf Güler, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katılırken, evlat acısı yaşayan ünlü sanatçı Gökhan Güney, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Cenazenin defnedilmesinin ardından Selim Güney’in eşi Ece, babası Gökhan, annesi Fatma ile kardeşleri Serhan ile Büşra Güney taziyeleri kabul etti. Oğlunun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek göz yaşlarına hakim olamayan Gökhan Güney, "Oğlumu kaybettim, bundan daha kötüsü var mı? Yapacak bir şey yok Allah rahmet eylesin. Çok uğraştık, gözümüzün önünde eridi gitti" dedi.

Öte yandan cenazeye MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ile bazı ünlü isimler çelen gönderirken, Güney’in sanatçı dostlarının cenazede olmaması dikkat çekti.