Ermeni asıllı Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian formunu koruyabilmek için, saatler süren günlük egzersizlerini ihmal etmiyor.

“Vücudumun en sevdiğim kısmı göbeğim! Düz tutmak için çok çalışıyorum ve sanırım başarılıyım. Her gün mutlaka mekik çekiyorum. Yapmak zorundayım. Minimum 200 adet mekik çekiyorum. Günde 1-2 mil koşmaya çalışıyorum. ” New! dergisine konuşan Kim, çok zor da olsa, pizza ve dondurma yemekten vazgeçmiş. Sağlıklı yiyecekleri sevmeye çalışıyor.

“Kalçalarımı gerçekten sevmiyorum. Ne kadar çalışırsam çalışayım istediğim gibi olmuyorlar. Keşke daha küçük olsalardı. Onları sevmeyi ve onlarla yaşamayı öğreniyorum.”

Kim kariyerinde şu an bulunduğu yerden oldukça memnun ve ona heyecan veren birkaç yeni projesinin de yolda olduğunu söylüyor.

“Bugüne kadar televiyonda başarılı olan ve gerçekleştirmekten mutlu olduğum birkaç şey yaptım. Sıradaki projelerim için insanların biraz daha beklemeleri lazım."

Kim, başarıyla sürdürdüğü ’Keeping Up with the Kardashians’ adlı TV şovuna, kendi giyim markasına ve yeni piyasaya sürdüğü bir kozmetik ürününe sahip.