Kadın erkek fark etmeksizin saçlarda, dökülme sorunu strese, hava kirliliğine ve genetik faktörlere bağlı olarak günümüzde, sık yaşanmaya başlanmıştır. Bazı kişiler saç ektirme yöntemine yönelseler de, organik ve natural ürünleri kullanarak çözüm arayan kişi sayısı da, yadsınamayacak kadar fazladır. Sarımsağın bir ay kadar süreyle nemi gözlemlenerek ve kontrollü şekilde ayarlanarak kurutulması sonucu dişlerinin siyah renge dönmesine kara sarımsak denilmektedir. Kara sarımsak saçlar dışında birçok hastalığa da, iyi gelmektedir. Japonya başta olmak üzere, ABD ülkeleri de, kara sarımsağın faydalarından, çözüm arayan ülkeler arasındadır. Vusla şampuan 400 ml olup yanında da, bir adet bakım serumu ile beraber satılmaktadır. Kara sarımsak Setleri 3 ayrı şekilde üretici firmanın web sitesinden kampanyalı olarak satışa sunulmuştur.


·         1 Adet şampuan ve 1 bakım serumu 79 TL.

·         3 Adet şampuan ve 3 bakım serumu 179 TL.

·         6 Adet şampuan ve 6 bakım serumu 299 TL.

Şampuan ve bakım serumunu üreten firmanın kapmayalı fiyatlarından, yararlanmak isteyenler markanın web sitesi üzerinden, Türkiye’nin, her bölgesi ve şehrinden, şiparişlerini vererek bu ürüne sahip olabilirler. Kargo için ücret alınmamaktadır. Teslimatlar ise son derece hızlı şekilde yapılmaktadır.

Şampuan ve Saç Bakım Serumunun Kullanımı

Normal şampuan ile saçlarınızı nasıl yıkıyorsanız, black garlic özlü şampuanı da, aynı şekilde kullanabilirsiniz. Saçlarınızı 2 kez ılık su ile yıkamanız önerilmektedir. Serum ise 1-2 dakika masaj yöntemiyle saçlara yedirilmelidir. Serumu günde iki kez yeterli miktarlarda, saçınıza masaj sistemiyle yedirmeniz üretici firma tarafından önerilmektedir. Kullanım talimatını mutlaka okuyunuz.

Yan Etkisi Var Mıdır?

Tamamen organik bir ürün olduğundan, yan etkisi yoktur. Harici kullanım için üretilmiştir. Serin ve güneş ışığına maruz kalmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Teslimat ve Ödeme Koşulları

Kredi kartı ile kapıda ödeme, EFT havale ve kapıda nakit ödeme yolunu da, tercih edebilirsiniz. Kapıya kadar kargo ile ürünün teslimatı sağlanmaktadır. Siparişinizden sonra 1-3 gün içerisinde, size ulaştırılmaktadır. Kampanya fiyatları stoklar ile sınırlıdır. Teslimat süresi bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Türkiye harici Yunanistan’ dan da, sipariş alınmaktadır. Ürün bir adet sipariş verildiğinde, kargo ücreti alıcıya aittir. Ürün hakkında bilgi alıp sipariş vermek için markanın web sitesinde, en altta bulunan telefon numaranızı bırakın biz sizi arayalım bölümüne adınız, soy ismini ve telefon numaranızı yazarak size geri dönülmesini sağlayabilirsiniz.


Ürün İçeriği

Şampuan ve serumun içeriği %100 natural kara sarımsak ve bitki özlerinden üretilmiştir. Orijinal ve doğal bu ürünü kullanan kişilerin yorumlarını sitede görebilir ve nasıl bir sonuç aldıklarına bakarak sipariş verebilirsiniz. Markanın canlı destek hattını arayarak deneyimli ve tecrübeli müşteri temsilcilerinden, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Piyasa da, taklit olarak satılan ürünlere karşı son derece dikkatli olmanız gerekmektedir. Bu sebeple bu üründen faydalanabilmek için markanın resmi web sitesini ziyaret ederek hem bilgi sahibi olabilir hem de, siparişinizi hemen verebilirsiniz. Saç dökülmelerine karşı son derece iddialı bir ürün olan Vusla Şampuan ve bakım serum setine sahip olarak kaybettiğiniz saçlarınızın yerine yeniden saç çıktığını görmek sizleri mutlu edecektir.Ürünün içinde kimyasal katkı maddeleri olmaması da, bu ürüne sahip olmanız için ayrıca bir önem arz etmektedir.