Stilini Vero Moda’yla  paylaşanlar Vero Moda’dan 1000 Euro tutarında alışveriş çeki kazanma şansını yakalıyor.

Yapmanız gereken tek şey, kendini en trend hissettiğin kıyafetlerinle çektirdiğin bir fotoğrafı 8 Ağustos 2012 tarihine kadar Facebook sayfasına yollamak.

Tarzıyla günün kraliçesi seçilen katılımcı, Vero Moda’dan 1000 Euro değerinde alışveriş çeki kazanmanın yanı sıra harika bir çantanın da sahibi olacak!

VERO MODA Türkiye hayranları stilini gösterecekleri fotoğraflarını facebook.com/veromodaTR adresinde aplikasyona yükleyerek katılabilecekler.

www.veromoda.com



Bestseller Hakkında;


1975 yılında Danimarka’da kurulan Bestseller, bugün Avrupa, Asya, Kanada, Orta doğu ve Uzak doğu’daki 43 ülkede 41.000’den fazla çalışanı, 4200’den fazla mağazası ve 12.000’i aşan sayıda toptan alım yapan müşterisi ile dünyanın tekstil devlerinden biridir.

Bestseller, kadın, erkek, hamile, bebek ve gençlere hitap eden 10 farklı markayı bünyesinde bulundurmaktadır. Bestseller, Türkiye’de Vero Moda, Jack&Jones, Pieces, Onlymarkalarının yer aldığı multibrands mağazalarla faaliyet göstermektedir. Bestseller bünyesindeki diğer markalar ise mama.licious, name it, Object Collectors Item, Selected Femme/Homme, OUTFITTERS NATION ve VILA’dır.

www.bestseller.com