14 Şubat gecesi muhteşem görünmeye hazır mısınız?

Makyaj Uzmanı Nur Toktay, bu önemli gecede etkileyici görünmek isteyenler için özel makyajın ipuçlarını, makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor ürünleri ile anlatıyor. İşte size kusursuz görünmenin sırrı…

Romantizmin ve aşkın doruk noktasına ulaştığı bu gecede güzel görünmek her kadın için önemlidir. 14 Şubat için nasıl bir makyaj uygulaması gerektiğini düşünenlere başarılı makyaj uzmanı Nur Toktay yardımcı oluyor. Uzmanların tercihi Max Factor ürünleri ile Sevgililer Günü’nde etkileyici görünmeniz çok kolay olacak. Şubat ayının en romantik gününde göz kamaştırmak istiyorsanız Max Factor ürünlerinizi hazırlayın ve Nur Toktay ‘ a kulak verin. “Bu sezon gözlerde yaratacağımız grafiksel şekilleri koyu renk dudaklarla harmanlayacağız .“ diyen Nur Toktay; sevgililer günü makyajını da sezona damgasını vuran trendler ışığında hazırladı.

Nur Toktay, pürüzsüz bir cilt elde etmek için makyajınızın ilk aşaması olarak tüm cildinize Ageless Elixir Fondöteni uygulamanızı öneriyor. Çünkü Ageless Elixir Fondöten yüzdeki ince çizgileri ve kırışıklıkları anında kapatırken içeriğindeki SPF15 serumu sayesinde ciltteki renk bozuklukları ve lekelenme gibi yaşlanmanın belirgin işaretlerine karşı cildi korumaya yardımcı oluyor. Ardından, göz kapağını yumuşak tonlarda seçtiğiniz Golden Bronze Max Colour Effect Mono far ile renklendirmenizi tavsiye ediyor. Kirpik diplerine siyah Max Factor Liquid Effect eyeliner sürdükten sonra Max Factor False Lash Effect Fusion maskara’yı kirpiklerinize bolca uygulayın diyen Toktay, kaşlarınızdaki boşlukları Max Factor kaş kalemiyle doldurduktan sonra kaş fırçasıyla da tarayarak sabitlemenizi öneriyor.

Sıra yanaklarda... Doğal ama etkileyici görünüme sahip olmak için yanaklarımızın rengine yakın tonlarda seçeceğiniz Max Factor Flawless Perfection allığı uygulamanızı öneren Nur Toktay, pembenin tonları, hafif şeftali yanığı ve devetüyü tonlarının en uygun tercihler olacağını söylüyor.


Dudaklara gelince.... Nur Toktay’ a göre Sevgililer Günü’nde aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızı, dudaklarınızla buluşacak ve bu vazgeçilmez rengin çekim gücüne kimse karşı koyamayacak. Max Factor Colour Elixir ruj Ruby Tuesday rengi ve ona mükemmel uyum sağlayan Colour Elixir dudak kalemi, dudaklarınızın kaybettiği nemi sadece yedi günde geri kazandırırken, canlı renkleriyle de dudaklarınızın muhteşem görünmenizi sağlıyor.

Son olarak da Max factor Gloss Cube parlatıcınızı dudağınızın orta kısmına sürerek kırmızı ruja ekstra bir çekicilik kazandırabilirsiniz.