Oriflame Türkiye, 10 Eylül Salı akşamı Bebek Chilai Restoran’da gerçekleştirdiği davetle yeni sezona merhaba dedi. Oriflame’in yeni marka yüzü Tülin Şahin’in katılımıyla gerçekleşen davette Oriflame’in “Power Woman” parfümü basına tanıtıldı.

10 Eylül 2013 Salı akşamı, Chilai Restaurant’ta gerçekleşen “Power Woman” buluşması, Oriflame Türkiye’nin yeni marka yüzü Tülin Şahin ve Oriflame Türkiye Genel Müdürü Kemal Kaya’nın katılımıyla gerçekleşti. Güçlü kadının imzası olmaya aday ‘Power Woman’ parfümü de katılımcıların beğenisine sunuldu. “Power Woman” parfümü Oriflame’in Ekim ayı kataloglarında yer alacak. 74.90 TL’den satışa sunulan “Power Woman” parfümüne, Ekim ayı boyunca özel tanıtım fiyatı 49,90 TL’den sahip olmak mümkün.

Power Woman parfümünün içeriği, güçlü çiçeksi notalara sahip frezya, yasemin ve portakal çiçeği ile birbirine karışan sıcak paçuli, amber ve beyaz zencefil özlerinden oluşuyor. Modern ve enerjik bir koku olan Power Woman, Oriflame’in yeni sezonda sunduğu birbirinden iddialı ürünlerden. Oriflame, Power Woman’ın özel şişesi ise, satranç taşlarından yola çıkılarak tasarlandı. Power Woman’ın şişesi, parfümün güçlü özüyle uyum sağlayacak şekilde, oyunun en tepesindeki kadını simgeliyor. 

Davette, 65’den fazla ülkede, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu satış danışmanlarının bulunduğunu belirten Oriflame Türkiye Genel Müdürü Kemal Kaya, “Türkiye’de de danışmanlarımızın çoğunluğu kadınlardan oluşuyor. Danışmanlarımızın hem kendi ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına, hem de aile ekonomilerine katkıda bulunmalarına aracı olmaktan ve kadınların güçlerine güç katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi. Tam 46 yıldır danışmanlarından ve müşterilerinin hayallerinden, gücünden aldıkları ilhamla yeni ürünler ve fırsatlar sunarak her geçen gün daha da çok kadına ulaştıklarını söyleyen Kemal Kaya, bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan ve Türkiye’deki güçlü kadının temsilcilerinden olan Tülin Şahin’in Oriflame markasının yüzü olmasından dolayı duydukları memnuniyeti de ekleyerek konuşmasını tamamladı.

Oriflame Türkiye’nin yeni marka yüzü Tülin Şahin, kadınların başarılarındaki en önemli kaynağın, sahip oldukları güçleri olduğunu belirtti. Şahin “Her gün ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan biz kadınlar sahip olduğumuz yetenek, tutku ve becerilerimizle gün geçtikçe gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Oriflame’in yeni parfümü Power Woman da kadınların gücünden ilham alınarak hazırlanan ve güçlü kadınların imzası olacak bir koku.” dedi. Kadınlara yönelik ürünlerinin yanı sıra onlara sağladığı iş fırsatıyla onların daha da güçlenmesine destek olan Oriflame markasıyla işbirliği yapmanın kendisi için de mutluluk verici olduğunu belirten Tülin Şahin, başarının imzası olacak bu kokuyu tüm güçlü kadınlara tavsiye ediyorum, diyerek konuşmasını tamamladı.