En son trendlerin ve moda akımlarının podyumda boy gösterdiği İstanbul Fashion Week’te merakla beklenen koleksiyon “adL&Cengiz Abazoğlu" defilesi büyük ilgi gördü.


İstanbul Fashion Week İlkbahar/Yaz 2012 kapsamındaki 'adL&Cengiz Abazoğlu' defilesi, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliği ile düzenlendi. Abazoğlu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Caroline'ini podyuma çıkardı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!


"adL"nin marka yüzü Özge Ulusoy ve podyum dünyasının sarışın escort  30 ünlü mankenin yer aldığı defilenin sürpriz ismi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri çeken Wilma Elles oldu.



ÜNLÜ MANKENLER PODYUMDA

Defilede Özge Ulusoy dışında, Çağla Şikel, Tülin Şahin de podyuma çıktı.



Cengiz Abazoğlu, adl markası için hazırlamış olduğu 36 parçalık koleksiyonla ilgili, “2012 İlkbahar – Yaz 'Gold Ceremony' adlı koleksiyonumda 90’lı yılların lüks ve modern kadınını günümüze yorumladım. Yapısal formlar, asimetrik kesimler koleksiyonda öne çıkan detaylar oldu. Kadınların yüzyıllardır vazgeçemedikleri altın ise doku olarak giysilere, maden olarak ise aksesuarların tasarımlarındaki materyali oldu.

Koleksiyonda masumiyeti ve saflığı simgeleyen beyaz ve ona eşlik eden gold’un yanı sıra fuşya, fıstık yeşili ve nude tonları da kullanıldı. Micro mini küçük elbiseler ve uzun gece elbiselerinde sıvama payet, dantel, mat saten ve şifon ise tercih ettiğim dokular oldu" dedi.