TNT ekranlarında yayınlanan "Canlı Hayat" programına konuk olan prodüktör Erol Köse, bir süredir magazin gündemini meşgul eden Hülya Avşar kasedini nihayet yayınladı.

Çıplak ses kaydı ünlü sanatçıyı magazin aleminde ve twitterda günün konusu yaptı. Sanatçının gerçek sesiyle ilgili "Seray Sever kadar kötü" yorumları yapıldı.

ÇIPLAK SES KAYDI

Twitter hesabından Hülya Avşar hakkındaki kaset iddiasını ortaya atan Erol Köse, bir anda bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Erol Köse Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Hülya Avşar ile ilgili olay yaratan şu ifadelere yer vermişti:

*"Bak Hülyacım sen beni niye mahkemeye veremezsin ve korkarsın biliyormusun? Yazdıklarımın gün, tarih, otel, tekne, şahit, güvenlik kaydı, resim, video, foto şeklinde detaylarının zaten mevcut olduğunu ve bunları da gerekirse! sunacağımı bilirsin."

ÇİLİNGİROĞLU ŞİKAYET ETTİ

Bu konu ile ilgili olarak mahkeme başvuran Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, Erol Köse hakkında şikayette bulunmuştu. Çilingiroğlu'nun avukatı dilekçesinde bu kasedi kast ederek: "Erol Köse, müvekkilimin Hülya Avşar ile evli olduğu döneme ait kaset, video ve görüntülerin elinde bulunduğunu gerekirse bunu ifşa edeceğini belirtmiştir. Şüphelinin bahsettiği kaset, video ve diğer argümanlar müvekkilin özel yaşamına ilişkin, ifşa edilmesi durumunda şeref ve saygınlığına zarar verecek niteliktedir" ifadelerine yer vermişti.

"HÜLYA'NIN MÜZİK KARİYERİ BİTMİŞTİR"

Bütün bu gelişmelere üzerine dikkatleri üzerine çeken Erol Köse, daha fazla dayanamayacağını belirterek, katıldığı canlı yayında kendi deyimiyle 'bomba kaset'i yayınladı.

Günler öncesinden 'gündem değiştirecek kaset' söylemi ile magazin camiasını oyalayan Erol Köse, dava tehditleri ile karşılaşınca Uzan'lar döneminde hazırlanan albüm çalışmalarını ortaya çıkardı.

Hülya Avşar'ın çıplak sesiyle şarkı söylediği ses kaydını alaycı bir şekilde yorumlayan Köse: "Ben mecbur kalmasam, bu kasedi getirmezdim. Çünkü bana atılan bir iftira var, ben şantajla suçlanıyorum. Oysa onun şantaj olmadığı ortaya çıkınca, bana iftira atılmış oluyor, ben onlardan tazminat alırım. İşte sesi duydunuz. Bu kötü okumaları yayınlamaya Hülya beni mecbur bıraktı. Kesinlikle şarkıcılık kariyeri bitmiştir" ifadelerine yer verdi.