Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar kurumsal bir şirkette çalıştım. Ancak kurumsal hayat beni manevi olarak tatmin etmiyordu. Bu sebeple kendimi ilgi alanım olan spiritüel  eğitimlerde buldum.  Enerji dünyasındaki değişimleri yüreğimde hissediyordum artık. Sürekli yeni dostlar edinerek ve değişen hayatları birebir gözlemleyerek gerçekten nefes aldığımı hissediyorum. Hayat bir yolculuk ve artık ben de istediğim yoldayım…  Tabi ben buna çalışmak değil, hayatın tam içinde yaşamak diyorum.

ACCESS CONSIOUSNESS NEDİR?

Hayatınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz herhangi bir şeyi değiştirebilmeniz için tasarlanmış bir tekniktir. Hayatınızda değişmesini istediğiniz her ne varsa onlara ulaşmanız için size yardımcı olur.
Sizi değiştirir, dönüştürür. 

ACCESS İLE NASIL TANIŞTIM?

Hayatımın değişmesini istiyordum. Çok sıkılmıştım. Ve kendimde değiştiremediğim bir problemim vardı. Ve bir Access Bars seansı aldım. Sonra baktım ki, bende çok değişim oluyor. Hiç aklımda olmayan şeyler gerçekleşmeye başladı. Sihir gibi bir şey oldu. Daha sonra eğitimini alıp, uygulayıcısı oldum. Kendimin dışında, bir çok kişide de değişimleri için etkili olduğumu fark ettim. Bu beni çok mutlu etti. Çünkü aslında bars benim DNA’m da gizli olan potansiyelimi ortaya çıkarttı. Sonrasında eğitmenlik belgelerimi tamamlayıp, işimden istifa ettim. Şimdi hem Access Bars, Facelift ve Access’in beden seanslarını uyguluyorum. 

BARS NEDİR?

32 sihirli nokta… Bars Access’in temelidir. Yaşamımızda anlam yüklediğimiz, önem verdiğimiz, duygularımız, düşüncelerimiz, hislerimiz, inançlarımız, kararlarımız, beynimizde depolanarak bir elektrik yükü   oluştururlar. Bu elektrik yükü başımızda bulunan 32 noktada birikir. Seansta bu noktalara dokunarak aktive edilir.
geçmişten bugüne kadar biriktirdiğimiz tüm kısıtlamalar, fikirler, inançlar, yargılar, kodlamalar, duygular, düşünceler ve blokajlar elektromanyetik olarak serbest bırakılıp, silinir. Tıpkı bir bilgisayarın delete tuşuna basılmış gibi.

BARS İLE İNSANLARIN HAYATLARINDA NASIL DEĞİŞİMLER OLUYOR?

Biri size bars yaptığında siz daha mutlu, daha enerjik, daha yaratıcı ve daha özgür olursunuz. Korku ve fobilerinizden yavaş yavaş arınırsınız. Sürekli hayatınızda daha çok olasılık yaratırsınız.  

Yazımı, Access Consciousness kurucusu Gary Douglas'ın şu sözleriyle noktalamak isterim:
“Hayatınızda her şeyi değiştirecek iki şey vardır…Access Bars ve seçim."

E-mail:  [email protected]
GSM: 0552 283 94 05