BURSA'da bir fabrikada şoför olarak çalışan Özgür Kılıç (33) kamyonet içerisinde ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede Kılıç'ın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenirken, polis cinayetle ilgili soruştarma başlattı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Yıldırım İlçesi Yunus Emre Mahallesi Sevinç Caddesi üzerinde bulunan boş arsada meydana geldi. Park halindeki 16 CSB 97 plakalı kamyonetin kapısının açık olduğunu gören polis ekipleri, şüphelenip aracı incelemek istedi.

Koltuktaki sürücünün kanlar içerisinde olduğunun görülmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi istendi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde direksiyondaki genç adamın öldüğünü belirledi. Yapılan inceleme sonunda isminin Özgür Kılıç olduğu ve bir fabrikada şoför olarak çalıştığı öğrenilen sürücünün karnından, boynundan ve kulağından bıçaklandığı belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Özgür Kılıç'ın cesedi Bursa Cumhuriyet Savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Cinayetle ilgili soruştarma başlatıldı.