ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi'nde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i bebek 4 kişi öldü, 6 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Siverek-Viranşehir karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Siverek yönüne giden ve yanında eşi Ayten ve biri 5 aylık 3 kızı bulunan Abdulhekim Temeli yönetimindeki 27 LZ 560 plakalı otomobil, Yoğurtçu Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen Cemil Hançer yönetimindeki 34 VZ 6991 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobiller hurdaya dönerken, sürücülerden Abdulhekim Temelli ile yanında bulunan eşi Ayten, adı öğrenilemeyen 5 aylık kız bebeği ile Zeruk Hançer öldü, 6 kişi yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazayı haber alarak olay yerine gelen kazazedelerin yakınları gözyaşına boğulurken; yaralanan Cemil Hançer, Celile Hançer, Şehriban Temelli, Beyzanur Temelli, Ruşen Sayan ve Hadi Sancar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren anne, baba ve bebeğin cesetleri ise jandarma incelemesinin ardından otopsi için yaralıların götürüldüğü Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.