ANKARA'da dün akşam bir okuldu dehşet dolu dakikalar yaşandı. Keçiören Esertepe Semt'nde Mustafa Necati Ortaokulu 3. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki U.A. bir tartışma yaşadıkları Müdür Yardımcısı Hayri Ö.'nun odasını bastı.

Öğrenci U.A. elindeki tabanca ile öğretmen Hayri Ö. 'ya 3 el ateş etti. Müdür Yardımcısı Hayri Ö. ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Öğretmenine silah sıkan U.A. diğer öğretmenler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Çocuk Şubesi'ne götürülen U.A. sorgu sorguya alında. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANKARA'da 8. sınıf öğrencisi müdür yardımcısını silahla vurdu. 

Ankara Esertepe'de bulunan Mustafa Necati Ortaokulu'nda okuyan Ulaş A. isimli ortaokul öğrencisi,  okulun müdür yardımcısı Hayri Ö.'yü silah ile yaraladı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan müdür yardımcısına ilk müdahaleyi olayın meydana geldiği okulda gerçekleştirdi. 112 ekipleri, yaralı müdür yardımcısını Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. 

8. sınıf öğrencisi Ulaş A.'nın olay yerinden kaçması sonucu emniyet güçleri çalışma başlattı. Kısa süren takip sonucunda Ulaş A. yakalanarak polis merkezine götürüldü. Bazı öğrenciler ise Ulaş A.'nın derslere girmediğini ve müdür yardımcısını yaralayan öğrencinin sürekli okuldan kaçtığını iddia etti. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.