ÇORUM'da memurları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı. Kazada yaralanan 14 kişi kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.
Kaza bugün saat 08.00 sıralarında Çorum-Osmancık karayolundaki Sarmaşa Mevkii'nde meydana geldi. Çorum kent merkezinden Oğuzlar İlçesi'ne kamu personelini taşıyan 25 yaşındaki Faruk Akpınar yönetimindeki 19 M 4161 plakalı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine şarampole devrildi. Kazada, aralarında doktor, hemşire, öğretmenler ve halk eğitim merkezi yöneticilerinin yer aldığı kamu çalışanlarının bulunduğu sürücü ile birlikte minibüste bulunan 13 kişi yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulanslarya Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, kazazedelerden bir hemşire ve bir doktorun belindeki kırık nedeniyle durumlarının ağır olduğunu belirterek, "Diğer hastalarda önemli bir problem bulunmuyor. Tedavilerinin ardından taburcu edilecekler. Çok şükür can kaybı olmadı" dedi.