KONYA'da eşinin 3 çocuğunu da alarak evi terk etmesine sinirlenen 43 yaşındaki Mustafa Y. evdeki eşyaları balkondan yola attı. Evi yakacağını öne süren Mustafa Y., sevk edilen polisler tarafından ikna edilerek binadan indirildi.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Beyhekim Caddesi'nde bulunan bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. 'Sanayici' olduğu belirtilen Mustafa Y., dün akşam eşiyle kavga etti. Eşi 3 çocuğunu yanına alarak ailesinin evine gitti. Telefonla aradığı eşini eve dönmeye bir türlü ikna edemeyen Mustafa Y., balkona çıkarak evdeki eşyaları yola atmaya başladıb İhbar üzerine sevk edilen polislerin ikna çabalarına rağmen eşyaları atmaya devam eden Mustafa Y. eşinin eve tekrar gelmemesi halinde evi ateşe vereceğini öne sürdü. 
Olay yerine çağırılan kardeşi Yasin Y.'nin de ikna çabalarına cevap vermeyen Mustafa Y., "Eşim çocuklarımla birlikte eve gelecek. Çocuklarım sabah bu evden okullarına gidecek. Onların yeri burası. Onlar gelecek ben gideceğim. Evde atacak birşey kalmadı. Onlar buraya gelmezse evi ateşe veririm" dedi. 

Mustafa Y.'nin eşyaları attığı sırada yoldan geçen bir kişi olanları cep telefonu kamerası ile görüntülerken, "Mustafa ağabey eşyaları atacağına kendini atsana aşağıya" dedi. Bunun üzerine Yasin Y., ağabeyine söylenen bu söze sinirlenerek bu kişinin üzerine yürüdü. Mustafa Y. de balkondan bu kişiye tepki göstererek küfür etti. Yaklaşık 1.5 saat süren beklemenin ardından Mustafa Y. polis tarafından ikna edilerek binadan indirildi. Sıkı güvenlik önlemleri altında ekip otosuna bindirilen Mustafa Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.