BAKIRKÖY'de aracını yayaların üzerine sürerek 6 kişi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen'in savcı olan babası ile hakim olan annesinin Uşak'ta görev yaptıkları öğrenildi. 6 kişi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen'in tutuklanmasıyla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: "Bir alışveriş  merkezinin önündeki caddede özel aracı içerisinde kız arkadaşını darp etmesi  ve bunu gören vatandaşların olaya müdahale etmek istemesi nedeniyle şüpheli  Görkem Sertaç Göçmen, vatandaşlarla kavga etmiş daha sonra cadde ve kaldırımda bulunan yoğun kalabalık şeklindeki vatandaşların üzerine hızla aracını sürmüş ve olay yerinden kaçmıştır. Kısa bir süre sonra şüphelinin aracı ile tekrar olay yerine geldiğini gören vatandaşlar yoğun  tepki göstermiş, şüpheli derhal gözaltına alınmıştır.

Olay nedeniyle ikisinin vücudunda kemik kırıkları oluşacak şekilde toplam altı vatandaşımız ve şüphelinin aracındaki mağdur yaralanmıştır. Şüphelinin kanında yapılan incelemede alkol tespit edilmiştir. Şüpheli hakkında adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, trafik güvenliğinin tehlikeye sokma ve mala zarar verme suçlarından soruşturma başlatılmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından şüphelinin sevk edildiği Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza  Mahkemesi tarafından kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmasına karar verilmiştir"

BAKIRKÖY'de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 6 kişinin yaralanmasına neden olan şüpheli Görkem Sertaç Göçmen "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Görkem Sertaç Göçmen ifadesinde "10-15 kişi aracıma saldırarak hasar verdi. Arabamın arka camına tekme attılar, cam kırıldı. Korktum, linç edilmemek için olay yerini terk etmek zorunda kaldım" dediği öğrenildi. 

GÖÇMEN: PİŞMANIM 

Görkem Sertaç Göçmen ifadesinde kız arkadaşıyla tartıştığını, trafiğin de durması üzerine vatandaşların tepki gösterdiğini belirtti. 

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi olan şüpheli Göçmen ifadesinde, kız arkadaşını darp etmediğini belirterek "Vatandaşlar ile aramdaki tartışma büyüdü. 10-15 kişi aracıma saldırarak hasar verdi. Arabamın arka camına tekme attılar, cam kırıldı. Korktum, linç edilmemek için olay yerini terk etmek zorunda kaldım. Aracımı olay yerinden sağa sola doğru hareket ettirerek kaçmaya çalıştım. Pişmanım" dediği belirtildi.

BABASI HAKİM, ANNESİ SAVCI

Öte yandan, Görkem Sertaç Göçmen'in savcı olan babası ile hakim olan annesinin Uşak'ta görev yaptıkları öğrenildi.