Ahmet Hamdi ÇİÇEK- Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, Oflas ailesinin çeyizini görmeye gelen davetlilere, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. 7 kişinin yaralandığı saldırı ile ilgili, 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, öğleden sonra Ulucanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Oflas ailesinin çeyizini görmeye gelen davetliyere aralarında husumetli olduğu kişilerin de bulunduğu 3 kişi davetlilerin olduğu alana pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalara hedef olan 7 kişi yaralanırken, 3 saldırgan kaçtı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralanan; Eyyüp Can, Mustafa Yener ve Ali Bayram Kaz ile kimliği tespit edilemeyen 4 kişiyi ambulanslarla kentteki hastanelere götürdü. Tedavilerine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgisi doğrultusunda çalışma başlatan polisler, olaya karıştığı iddia edilen ve isimleri açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin, davetli olarak geldikleri evde husumetli oldukları kişileri görünce ateş ettiklerini söyledikleri belirtildi. Polis, 7 kişinin yaralandığı olaya karıştığı iddia edilen bazı şüphelileri aramayı sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI