DENİZLİ İl Emniyet Müdürü iken son kararnameyle Konya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mevlut Demir, kentte her anlamda ısındığını, atama kararını beklemediğini, kararın kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

Konya'nın yeni Emniyet Müdürü Demir, "Cismimiz Konya'da olsa yüreğimiz Denizli'de kalacak" dedi.

Bakanlar Kurulu kararnamesiyle 21 ilin emniyet müdürü değişti. Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Konya Emniyet Müdürlüğü'ne atanırken, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Bir yıl önce yine Şubat ayında Zeki Bulut'un yerine Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mevlüt Demir, atama kararının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

Türkiye'nin her yerinde görev yapmanın kendisi için onur olduğunu söyleyen Demir, şöyle dedi:"Hayırlısı olsun. Biz uygun görülen her görevi yapmaya hazırız. Karar sürpriz oldu. Denizli'ye her yönüyle ısınmıştık. Güne mutlu başlıyorduk, görev yapmaktan müthiş keyif alıyorduk. Allah'a şükürler olsun iyi ki bu şehirde çalışmayı bize nasip etmiş. Biz beş kişilik aileyiz. Bundan sonra Denizli'nin nüfusu artı beş yazacak. Cismimiz Konya'da olsa da yüreğimiz Denizli'de kalacak."