BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gece park halindeki 17 aracın lastiklerini kesti. Sabah durumu gören araç sahipleri jandarmaya şikayetçi oldu. 
İlçe merkezine 9 kilometre mesafedeki Pelitköy Mahallesi'nde bu gece traktör, kamyon ve kamyonetlerin de içinde bulunduğu 17 aracın lastikleri bıçakla kesildi. Sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar durumu fark edip, jandarmaya bildirdi. Lastiklerini değiştiren vatandaşlar, araçlarına kim zarar verdiyse bir an önce yakalanmasını istedi.

Traktörünün tekerleği kesilen çiftçi Kenan Çoban, "Akşam traktörü bıraktık. Sabah zeytin toplamaya gidecektik. Baktık ki lastikler kesilmiş. Komşularıma ait olanlarla birlikte 17 aracın lastikleri zarar görmüş. Benim de iki lastiğim kesilmiş. Birinde beş, diğerinde bir bıçak darbesi var" dedi. Bir diğer çiftçi Ahmet Demirkıraner de "Akşam üzeri gelip, traktörü bıraktık. Gece yattık. Sabah kalktığımızda lastiklerin patlak olduğunu gördük. Kötü bir olay, kınıyoruz. Jandarma geldi, ifade verdik. İnşallah suçlular bulunur" diye konuştu.

Jandarma lastikleri kimin kestiğinin araştırıldığını, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.