Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Meclisleri 2011 toplantıları sürüyor.  Barbaros Hayrettin Paşa, Karadeniz ve Hürriyet Mahallelerine mensup vatandaşların katıldığı toplantıda 2023 yılı hedefleri konusunda bilgi verildi.
 
GOP 2023’TE SAĞLIK ÜSSÜ OLACAK… 
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol mahalle toplantılarını göreve geldikleri yıldan bu yana sürdürdüklerini belirterek, 2011’den itibaren de Kaymakamlığında desteğiyle her yıl mahalle toplantılarının kesintisiz yapılacağını vurguladı. Erol “Tüm dünyada yaygın olarak benimsenen bu toplantı serisi ilçeyi yönetenlerle vatandaşların bir araya geldiği demokratik bir anlayışın ürünüdür. Vatandaşlarımızdan gelen haklı ve yasal her türlü beklentiyi karşılamak varlık nedenimizdir” dedi.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği "Halk meclisleri Toplantısı 2011" toplantıları tüm hızıyla sürüyor. Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, Güler Düğün Salonu’nda yapılan ikinci toplantı, vatandaşların sorunlarını ilçe yöneticilerine  ilk elden duyurmaları konusunda önemli bir adımı gerçekleştirmesine vesile oldu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Türkiye gibi Gaziosmanpaşa ilçesinin de artık stratejilerini 2023 yılına göre planladığını belirterek, "6,5 yıldan bu yana alt yapısı oluşturularak gelişen ilçemiz kısa bir süre içinde yepyeni ve büyük  projelerle İstanbul’un orta yerinde gelecek için parlayan bir yıldıza dönüşecektir" dedi. 
Erol, özetle şunları söyledi ; Belediyenin bölünmeden sonra 42 trilyon lira gibi önemli bir borcu ödediğini geriye sadece 4,5 trilyon lira borç kaldığını hatırlatarak, "Borç öderken aynı anda ilçenin geleceği için önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Çok yakında ilçemiz bu yatırımların meyvesini fazlasıyla alacaktır" dedi.
Toplantıda konuşan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Avukat İsmail Ergüneş’te, hedef olmadan başarının derecesinin anlaşılamayacağına dikkat çekerek, "2023 Türkiye ve Gaziosmanpaşa için önemli bir dönüm noktasıdır. Belediyemizin bütün planlamalar ve çalışmaları bu yılda hayat geçirilmiş olacaktır. 
Eğitim ve Sağlıkta ciddi projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediyesi yeni hayata geçireceği 12 büyük proje ile ilçeyi yaşam kalitesi olarak önemli derecelere taşıyacaktır" şeklinde konuştu.  Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz’un bir eğitim etkinliği nedeniyle katılamadığı toplantıda Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile belediye başkan yardımcıları ve bölüm müdürleri tam kadro yer aldı. 
Toplantıda vatandaşlardan gelen istek ve talepler yetkililer tarafından yanıtlandı.