“Aşk-ı Memnu”nun sansasyonel çifti Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, senarist Ece Yörenç’in doğum günü partisinde hasret giderdi.
Ece Yörenç, 48’inci yaşını önceki gece Asmalımescit’teki Ece Bar’da kutladı. Partiye “Aşk-ı Memnu” oyuncuları Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Zerrin Tekindor’un yanı sıra Kerem Çatay, Fırat Çevik, Gökçe Bahadır-Ali Sunal da katıldı. Eski ekip arkadaşlarıyla hasret gideren Kıvanç Tatlıtuğ, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Londra’ya gideceği söylenen ünlü oyuncu, “Hayır, başka bir ülkeye gideceğim ve orada oyunculuk dersi alacağım” dedi. Tatlıtuğ, tiyatroda oynamak için 50 bin lira istediği haberlerine de yanıt verdi: “Bu haberler doğru değil, böyle şeyler yok.”

Görür görmez sarıldı  

Saat, dizide eşinin yeğeni olmasına rağmen yasak aşk yaşadığı Behlül’ü canlandıran Tatlıtuğ’u görünce yerinden fırlayıp hemen boynuna sarıldı. şu sıralar “Fatmagül’ün Suçu Ne”de oynayan ve “Aşk-ı Memnu”daki Bihter karakterini kısa sürede unutturmayı başaran güzel oyuncu, “Seni çok özledim” dediği Tatlıtuğ ile uzun süre sohbet etti.

Yoğun programları nedeniyle uzun zamandır görüşemeyen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, bu ayrılığın acısını doğum günü partisinde işte böyle çıkardı.