Galatasaray Kulübü, internet sitesinden, taraftarların ulaşım ve bilet satışları konusunda dikkat etmesi gereken hususları açıkladı.
Karşılaşma için stat kapılarının saat 16.00’da açılacağı, İETT otobüslerinin maç için taraftarlara gelişte ve dönüşte ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.
İETT otobüs seferlerinin Ümraniye-Tepeüstü Hareket Amirliği, Alt Bostancı-Hareket Amirliği, Esenkent Hareket Amirliği-Bahçeşehir, Yenibosna Metro Aktarma Merkezi ve Mecidiyeköy-Katlı Otopark önünden gelişte saat 15.00-16.30, maç sonu ise aynı hatlara olmak üzere saat 21.00’den itibaren stadın içerisindeki batı tribünü önünde yer alan otobüs duraklarından hareketle hizmet vereceği belirtildi.
Metro ile stada erişimin saat 15.30’dan itibaren başlayacağı ve saat 24.00’e kadar süreceği ifade edildi.
Bilet satışlarının, Biletix satış ağlarından yarın saat 12.00’ye kadar süreceği, satışlara daha sonra sadece Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadı Biletix gişesinden devam edileceği kaydedildi.
Sınırlı sayıdaki engelli biletlerinin, maç günü Ali Sami Yen Stadı 1 numaralı sporcu girişi yanındaki gişeden 12.00-14.00 saatleri arasında engelli kartları gösterilmek suretiyle ücretsiz olarak temin edilebileceği açıklandı.