Adnan Polat Fatih Terim'in kapısını çaldı, İmparator ne yanıt verdi?
Bu konuda somut bir adım atmak isteyen başkan Adnan Polat, gece geç saatlerde bir sürpriz gerçekleştirerek Fatih Terim’le biraraya geldi.

Yapılan zirvede Terim’in teklife olumlu yaklaştığı ancak takımın başında bir hocanın olduğunu belirterek Rijkaard’a işaret ettiği ifade edildi. Fatih Hoca’nın ayrıca başka şartlar da öne sürdüğü bunun da Polat taarfından kabul gördüğü öğrenildi. Başkanın bugün Rijkaard’la biraraya gelerek görevine son vermesi ve Terim’in gelmesine yönelik ortadaki bütün engelleri kaldırması bekleniyor.

‘FRANK VARKEN ASLA...”
Teknik direktör Fatih Terim, başkan Adnan Polat’la yaptığı dün geceki görüşmede ‘olmazsa olmaz’ bir şart da ortaya koydu. Fatih Hoca, “Takımın başında Sayın Frank Rijkaard varken, asla görev kabul etmem” diyerek Polat’a karşı prensiplerini öne koydu. Polat’ın Terim’i haklı bulduğu ve, “Rijkaard’ın görevine son verdikten sonra sizinle yine görüşelim, son noktayı koyalım” dediği ifade edildi.

TARAFTARLAR EN ÇOK ONU İSTİYOR
Galatasaray’a tarihi başarılar yaşatan, üst üste 4 şampiyonluğun yanı sıra bir de UEFA Kupası kazandıran Terim’in Florya’da 2000 ruhunu yeniden canlandıracağı şeklinde yorumlar yapılıyor. Camianın etkili isimleri de en doğru tercihin Terim olacağını düşünerek, bu konuda yöneticilere telkinde bulunuyor. Kendisine bu konuda gelen telefonlardan bunalan Fatih Terim ise çareyi telefonlarını kapatmakta buldu. Terim, Özhan Canaydın döneminde görevden ayrılırken “G.Saray’da teknik direktörlük gömleğimi çıkarıp duvara asıyorum” demişti. Ancak tecrübeli hocanın yönetimden kendisine ihtiyaç olduğuna dair bir davet alması halinde 3. kez G.Saray’ı çalıştırabileceği ifade edildi.

ANKETLERDE TERİM ZİRVEDE
Hoca belirsizliğinin ardından internet sitelerinde muhtemel adaylar konusunda
anketler düzenlendi.