ATM ve park halindeki araçlarda hasar meydana geldi. Küçükköy Mahallesi İstanbul Caddesi'ndeki ATM'de, saat 21.30 sıralarında, büyük bir gürültü ile patlama meydana geldi. Patlama sırasında ATM'de büyük hasar oluşurken çevrede park halindeki araçlar da zarar gördü. Hasar gören 34 GC 4676 plakalı araçta bulunan Adem Çiçek, " Arkadaşımın eşini hastaneye getirdim. Aracımı ATM'nin önüne parketmiştim. Aracıma binip çalıştırdım. Tam hareket ederken patlama gerçekleşti" diye konuştu. 
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, ATM'nin tuşlarının üzerine ses bombası bırakılmış olabileceğini belirtti. Görgü tanıklarının ifadesini alan polis, patlama sonrası koşarak kaçtığı iddia edilen, 20 yaşlarında siyah kapşonlu bir şahsı arıyor.

Öte yandan Kağıthane Çağlayan'da da 15 kişilik yüzleri maskeli bir grup, bölücü örgüt PKK lehine slogan attıktan sonra yoldan geçen araçlara molotof kokteyli ile saldırdı. Göstericiler polisin müdahalesi ile ara sokaklara dağıldı. Polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.