Cinayetten sonra kendi kızı Semanur Doğan'ı (9) yanına alarak evden çıkan Doğan, otomobilde polisin gelmesini bekledi.
Korkunç olay, saat 02.00 sıralarında Kozyatağı Şanlıer Sokak Evren Apartmanı Numara 25/3'deki dairede meydana geldi. Kazım Doğan, kozmetik ürünleri üreten bir firmada çalışan, birlikte yaşadığı 5 yıl önce boşandığı eşi Hale Kocakırbaş ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonrası cinnet getiren Kazım Doğan, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Kocakırbaş'ı holde bıçakladı. Daha sonra yatak odasına giden Doğan, Kocakırbaş'ın ilk eşinden olan kızı Ayışığı Kocakırbaş'ı yatağında bıçakladı.
Bu sırada gürültüye uyanan kızı Semanur Doğan'ı kucağına alan Doğan, evden çıkarak 34 TS 9877 plakalı otomobiline bindi. Otomobilde sigara yakan Doğan, polisi arayarak eşi ve kızını öldürdüğünü ihbar etti. Kısa sürede olay yerine giden polis, Doğan'ı otomobilde sigara içerken buldu. Eve çıkan polis ve sağlık ekipleri Hale Kocakırbaş ile kızının yaklaşık 30'ar bıçak darbesi ile öldürüldüğünü belirledi. Kazım Doğan gözaltına alınarak Bostancı Polis Merkezi'ne ardından da Gayrettepe'deki Aseyiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Semanur Doğan da Kadıköy Çocuk Şubesi'nde koruma altına alındı. Polis, Semanur Doğan'ın psikolog gözetiminde ifadesinin alınacağını belirtti.
SORUNLARI YOK GİBİYDİ
Bina sakinleri olaydan sonra şok yaşarken, ailenin bir komşusu, "Altı ay önce taşındılar. Bir sorunları yok gibiydi. Hatta mutlu aile tablosu çiziyorlardı. Kadın evde rutubet olduğu için taşınmayı düşündüklerini söylemişti" diye konuştu. Cesetler incelemelerin ardından Göztepe Eğtim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.