BMW'nin son reklamı, insanların Güneş'e bakıp ardından gözlerini kapatmalarıyla oluşan fenomeni kullanıyor. Güneş'e çıplak gözle doğrudan bakıldığında ve ardından göz kapatıldığında bir görüntü oluşur ve sonrasında birkaç saniye boyunca görülebilir.

REKLAM VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!
Almanya'da sinemalarda ön gösterime sunulan BMW reklamı, film stüdyolarını aydınlatmak için kullanılan güçlü flaşlardan yararlanıyor. Reklam sırasında flaş patladığında bu sanki standart bir flaş gibi görülüyor ve motosikletin ön farından kaynaklanıyor gibi anlaşılıyor. Ama seyirci gözlerini yumduğunda, gözkapaklarında BMW logosunu görebiliyor.
Reklam, motosiklet yarışı şampiyonu Ruben Xaus, konuşmasıyla başlıyor. Ruben Xaus, yarışmasını sağlayan motivasyonlardan söz ediyor. Siyah beyaz çekilen reklam filminde sahneler Ruben Xaus'un yarışa hazırlandığı izlenimini veriyor. Sona doğru şampiyon seyircilere 'hayallerini yaşamalarını' söylüyor. Bunun onun için 'insanın kendi derinlerine bakması' anlamına geldiğini belirtiyor ve "Sadece gözlerinizi kapatın ve içinizin derinliklerine bakın. Belki bu sizin de rüyanızdır. Gözlerinizi kapatın ve göreceksiniz. Şimdi onlara yakınlaşın" diyor. O anda ekran kararıyor ve izleyici gözlerini yumuyor. Gözkapaklarındaki BMW logosuyla karşılaşıyor ve logonun gitmesi birkaç saniye sürüyor.
Reklamın nasıl çalıştığını açıklayan video, internette hit oldu yarım milyon kez izlendi.