Şarkıcı Yeşim Erçetin ile 21 Ağustos’ta Bodrum’da yıldırım nikahıyla evlenen Emre Matraş boşanıyor. Bir süredir maddi sıkıntı içinde oldukları gündeme gelen çiftten Emre Matraş, dün sabah konuk olduğu Seda Sayan’ın programında Erçetin’e boşanma davası açtığını söyledi. Milliyet'in haberine göre, geçen yıllarda ailesinin sahibi olduğu Matraş Deri şirketinden babası öldükten sonra hissesini almak için dava açan Emre Matraş, 2 milyon TL ödemesi gereken eski eşi Hale Keleş’le de tekrar barışabileceğini söyledi. “Çocuklarıma babalık yapmak istiyorum” diyen Matraş’a Sayan da “Hale ile konuşup sizi barıştırmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

EŞİ İKİ AYLIK HAMİLE
Yeşim Erçetin ise yaklaşık 4 aydır evli olduğu Emre Matraş’ın dün sabah saatlerinde boşanma davası açtığını canlı yayında öğrendi. Eşinin Sayan’ın programına çıkacağını bildiğini belirten Erçetin, “Dün gece kavga ettik. ‘Ben annemde kalacağım, sabah Seda Sayan’ın programı için beni annemden alsınlar’ dedi. Ben de onu bırakıp eve gittim. Tartışmayı uzatmak istemedim. Çünkü uzun zamandır Emre sinirlenip sinirini benden çıkanıyor. Boşanma davası açtığını televizyonda izledim. Tansiyonum çıktı. İki aylık hamileyim. İnanamıyorum. O zaman niye benimle evlendi. Yani çok enteresan... Hamile olduğumu öğrendiğimde ‘Aldıralım’ dedim. ‘Hayır o bizim bebeğimiz, senden bir parçamız olsun. Ben seni seviyorum’ dedi. Şoktayım” diye konuştu.
Emre Matraş’ın büyük bir mal satışı yapıp eski eşine para ödemeye hazırlandığını ifade eden Erçetin, şöyle konuştu:
“Eşim paraları kurtarmak için mi bunu yapıyor bilmiyorum ama ben hamileyim ve eşimi canlı yayında ‘Boşanıyoruz’ derken görüyorum.
Annem de hamile olduğumu bildiği için ‘Bunu sana nasıl yapar?’ diye aradı. Bu saatten sonra böyle bir adamla ben de evli kalmak istemiyorum. Bundan sonra onunla avukatım görüşecek. Eski eşinin arkasından ‘Ondan tiksiniyorum’ diyordu. Şimdi onunla barışmak istiyor.
Bebek ne olacak bilmiyorum. Daha dün karnımı seviyor, ‘Kalp atışlarını dinleyeceğiz’ diyerek ellerimi öpüyordu. Bunu nasıl yapar? Bayramda Çanakkale’de sahne aldım, bir iki iş yaptım, pırlantalarımı bozduruyordum. Para insana neler yaptırıyor. Canlı yayında ‘Çocuklarımı göremiyorum’ diyor ama geçen cumartesi benim arabamı rica edip kızıyla dolaşmaya çıktı. Eski eşiyle problemleri yüzünden beni harcıyor.”

"BEBEĞİ ALDIRMASINI İSTEDİM"
Erçetin ile iki gündür görüşmediklerini annesinde kaldığını anlatan Emre Matraş şunları söyledi:
“Yazın Bodrum’da evlendik, içki, deniz, kumsal derken ilk günler öyle geçti. Ancak sonra iş ciddiye binince karşındaki insanı daha iyi tanıyorsun. Birbirimizde bazı olumsuzluklar gördük. Annemle de anlaşamıyordu. Kıskançlıkları da vardı. Her 4 kelimesinden birinde eski karımın adını tekrarlayıp duruyordu. Söylediği gibi mutlu falan değildik. Sürekli kavga ediyorduk. Bebeğin de böyle sorunlu bir ortamda dünyaya gelmesini istemedim ve aldırmasını istedim, kendisi de aldırmak istiyordu zaten... O artık onun sorunu... Ben yüzde yüz boşanacağım, bitti o iş... Hale hanıma dönmek istiyorum demedim ama böyle sorunlu bir evliliğim olacağına 2 kızımın annesiyle olurum. Para için de bunu söylemiyorum. Eski eşimle barışsam bile 2 milyonu ona veririm.”


(sb)