Türkiye ile aralarında sosyal ve kültürel ilişkilerin gelişmesi amacıyla ülkemizi ziyarete gelen Bosna Hersek, Sırp ve Hırvatlardan oluşan bir grup bugün de Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u ziyaret etti.

Dr. Erhan Erol, “Gaziosmanpaşa’mız İstanbul’un yeni parlayan bir yıldızı olarak ortaya çıkmaktadır” dedi.

Türkiye ile aralarında sosyal ve kültürel ilişkilerin gelişmesi amacıyla ülkemizi ziyarete gelen Bosna Hersek, Sırp ve Hırvatlardan oluşan bir grup bugün de Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u ziyaret etti. Çok samimi geçen ziyaret sırasında sivil toplum kuruluşu mensupları ve öğrencilerden oluşan grup başta İstanbul olmak üzere gezdikleri Bursa’yı da çok beğendiklerini ve Türkiye’deki misafirperverliğe hayran kaldıklarını söylediler. İstanbul’un Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olduğunu söyleyen Dr. Erhan Erol, “ İstanbul, tarihi, doku güzellikleri ve bir kültür mozaiği olmasının yanı sıra Avrupa ve Asya kıtalarını birleştirme özelliğiyle “tüm dünyanın incisi” unvanını hakkıyla elde etmiştir. Gaziosmanpaşa’mız ise bu güzel kentin yeni parlayan bir yıldızı olarak ortaya çıkmaktadır” dedi.

Daha sonra ziyaretçiler misafirperverliğinden dolayı GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’ a teşekkür belgesi verirken Dr. Erhan Erol’da ziyaretçilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.