Söz konusu açıklama;

Basındaki sevgili arkadaşlarım…

KELİMELER İÇİNDE BAZI “GİZ”LER VERMEYE ÇALIŞTIM.

UMARIM YANLIŞ ANLAMAZSINIZ!..

Gerekli açıklamayı yapmamıza rağmen, sürekli olarak Sevgili Hande Yener’le ilişki yaşadığımız yazılmaktadır. Halbuki aynı müzik ekibinde yer almaktan başka bir ilişki yok aramızda… Şahsen ben, kendisiyle yaptığım albüm çalışmaları dışında Hande Yener’e de sahnede büyük bir keyifle eşlik ediyorum. Hepsi budur… Ve… Bu haberler çıktıkça!.. Artık fazla gizlemenin de bir anlamının kalmadığını düşünüyorum. Hayatımda birisi var. En çok da o etkileniyor. Ve ben… 2010 yılı Allaha şükür en iyi beste ürettiğim senelerden biri oldu.

Şimdi ise sırasıyla, önce Ziynet Sali, “Bize Yeter” İsimli bestemle daha yeni bir başlangıç yaptı. Ardından Ocak ayının ilk haftasında Petek Dinçöz, kendisine verdiğim “Yalanı Boşver”le yepyeni bir albüm çıkarıyor. Sonrasında Ajda Pekkan, “Arada Sırada” isimli şarkımla, Ebru Gündeş, duygusuna çok inandığım “Ağlamayacağım”la, Sibel Can da “Bize Üzüldüm” ile müzik dünyasına umarım yepyeni bir “ruh” ve “hava” verecekler. Ben bu birbirinden değerli sanatçılara naçizane bir “elçi” olmaya çalışıyorum bestelerimle…

İşte böyle bir ortam içersinde müzik dışındaki konularla, hem de “yanlış” haberlerle gündeme gelmek çok yorucu oluyor. Şarkı yazacağıma, basın bülteni yazmak zorunda kalıyorum. Basına da kızmıyorum aslında… Tabi ki, kız arkadaşımla ortaya çıkmadığımız için bir takım yakıştırmalar yapıyorlar. Ancak bu “itiraf”ımdan sonra bana karşı anlayışlı olmalarını diliyorum. Ben yeni yaptığım şarkılarla ilgili her türlü bilgi vermeye hazırım ama özel hayatımın bu konulara karışmamasını özellikle de “müzik adına” rica ediyorum. Üreteceğim çok şeyler var, değerli basınımızın da bana bu konuda anlayışlı olacağına inanıyorum.

Saygılarımla

Sinan Akçıl…