Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, önceki gün gözlük firması AlainMikli’nin yeni üretilen Matt koleksiyonunun tanıtımına katıldı.
Lansmanda, Emre Altuğ’un amcası, AlainMikli’nin Türkiye distribütörü Alper Altuğ bir konuşma yaptı. Tanıtıma ayrıca Ece Sükan, Erman Toroğlu ve spor programı sunucusu Serhat Ulueren de katıldı. Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, lansmandan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önümüzdeki günlerde eşi Çağla Şıkel ile bir reklam filminde yer alacaklarını söyleyen Altuğ, ev hallerini canlandıracaklarını belirtti.

ALİŞAN’I BEKLİYOR
Bir süredir sadece oğlu Kuzey’in bakımıyla ilgilenen Çağla Şıkel, bir yandan gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi. İçine sinen bir projede yer almak istediğini anlatan Şıkel, “Yaza ya da önümüzdeki sezon Alişan’la bir programdüşünüyoruz. Evde oturmakla olmuyor. Sürekli Kuzey’le ilgileniyorum” dedi. Araya giren Emre Altuğ, “Onun seçtiği iş en ağır olanı. Bütün gün Kuzey’le ilgilenmek çok yorucu oluyor. Aşkla yaptığı için ise ikinci bir iş yapmak istemedi” diyerek eşini övdü.

'BORA UZER GİTSİN'
Eurovision hakkında düşüncelerini dile getiren ünlü şarkıcı, favorisinin Bora Uzer olduğunu açıkladı. “Tek adayım var. Kesinlikle Bora Uzer” diyen Altuğ, Uzer’in dünya standartlarında bir isim olduğunu ifade etti. Altuğ, “Siz Eurovision’a gitmek ister misiniz?” sorusuna “Teklif gelirse konuşuruz” derken eşi Çağla Şıkel’den ilginç bir yorum geldi. Şıkel, “Ben gitmesini istemem. Zaten çok yoğun çalışıyor. O zaman hiç yüzünü göremeyiz” dedi.