Brezilya'dan ithal edilen angus cinsi büyükbaş hayvanlardan bazıları Mersin'de gemiden kamyonlara yüklenilmesi sırasında kaçtı. Kaçan angusların büyük bölümü limandaki kovalama soncu daha fazla uzaklaşamadan yakalanırken, yaklaşık 3 kilometre uzaklaşan bir angus bir petrol istasyonundaki sigorta şirketinin camlarını kırdı. Angus polis ekiplerinin de katıldığı uzun uğraşlar sonucu yakalanabildi.

Brezilya'dan ithal edilen angus cinsi büyükbaş hayvanlardan bazıları Mersin'de gemiden kamyonlara yüklenilmesi sırasında kaçtı. Kaçan angusların büyük bölümü limandaki kovalama soncu daha fazla uzaklaşamadan yakalandı ancak anguslardan birisinin yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki D-400 Karayolu'na ulaşmasıyla devreye polis ekipleri girdi.

Akdeniz Kavşağı'ndaki bir petrol istasyonuna gelen angus, istasyonun içerisindeki bir sigorta şirketine ait büronun camlarını kırarak içeri girdi. Bir süre burada bekleyen angus polislerin müdehalesine rağmen tekrar kaçtı. Bunun üzerine D-400 Karayolu'nda angus ve polis arasında kovalamaca başladı. Polis ekipleri bütün aramalara rağmen zabıta ekiplerine ulaşamayınca devreye daha önce hayvancılık yapmış bir vatandaş girdi. Bu vatandaş da kendisine ait bir pikapla yakalama çalışmalarına destek verdi.

Aracıyla angusun peşinden giden vatandaş, çevresindekileri angus saldırısına karşı sık sık uyardı. Uzun uğraşlara rağmen yakalanamayan ve peşinden koşturan angus, tekrar Mersin Limanı önüne kadar geldi. Burada bir vatandaşın boynuna attığı kement sayesinde yakalanan angus, pikaba bağlanarak sahiplerine teslim edilmek üzere limana götürüldü.