Bursa'da bilinmeyen bir sebepten dolayı cinnet geçiren baba, evde bulunan çocuklarını bıçakladı. Baba, çocuklarını bıçakladıktan sonra intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi Huzur Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde çocukları ile birlikte sohbet eden baba, eşinin evde olmadığı sırada bilinmeyen bir sebepten dolayı cinnet geçirdi. Sinir krizleri geçiren baba ilk önce evde bulunan 3 çocuğu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba A.D. çocukları ile kavga etmeye başladı. Kendisini kontrol altına alamayan baba A.D., mutfaktan aldığı bıçağı çocukları T.D. (3), T.D.(12) ve T.D.'ye (16) sapladı. Çocuklarını yaralayan baba daha sonra bıçağı kendi karnına batırarak canına kıymak istedi. Çocukların çığlıklarını duyan komşuları ise hemen olay yerine koştu. Kanlar içinde yatan çocukları gören mahalle sakinleri hemen 112 Acil Sağlık Ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan 3 yaşındaki T.D. ile 12 yaşındaki T.D.'yi Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak hastane, çocukların sağlık durumlarının ciddi olduğu gerekçesi ile yaralıları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan 3 yaşındaki T.D.'nin kolundan 12 yaşındaki T.D.'nin ise bacağından yaralandığı öğrenildi. Cinnet geçirerek çocuklarını yaralayan baba A.D. ise Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Karnından yaralanan A.D. hastanede ameliyata alınırken, babanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Vücudunun 3 değişik yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki T.D. ise Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. T.D. nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri evin etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis, bıçakla yaralama olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.