Kilis'in Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak, eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Timurtaş Caddesi 8/12 Kübra Apartmanı 4 katta meydana gelen olayda Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak(32) ile eşi S.K. (32) arasında çıkan tartışmanın alevlenmesi üzerine S.K. eşinin beylik tabancası ile Başkomiser Hüseyin Kurak'ı vurarak öldürdü. Silah sesleri üzerine apartman sakinleri polis 155 imdat telefonunu arayarak bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kapının açılmaması üzerine polis olay yerine sağlık ekipleri ile İtfaiye ekiplerini çağırdı.

Olay yerine 4 ambulans ile 1 itfaiye ekibi geldi. Polis, kapıyı kırarak içeriye girdiğinde Başkomiser Hüseyin Kurak'ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Olay yerine, İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ile birlikte, başta olmak üzere Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri geldi. Eşini vuran ve şoka giren S.K. ambulans ile Kilis Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Kilis Cumhuriyet Savcısı olayın gerçekleştiği evde incelemelerde bulunurken. S.K'nin 221 promil alkollü olduğu yapılan kontrolde tespit edildi. Polis, Kilis Devlet Hastanesi'nde zanlının görüntüsünü almak isteyen basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için her şeyi yaptı. Polis kordonu altında zanlı S.K. geniş güvenlik önlemleri altında sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

Kurak, çiftinin evli ve 2 çocuk sahibi oldukları, iki çocuğunda olayın olduğunda evde oldukları iddia edildi.

Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak'ın 2 yıldır Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Cinayet Büro Amirliği görevini yürüttükten sonra 6 ay önce Musabeyli İlçe Emniyet Amiri olarak atandığı bildirildi.