Maltepe'de 31 yaşındaki Hakan Gün, 'yan bakma' yüzünden çıktığı öne sürülen kavgada, Şenol Ş. ve Şahin Ş. kardeşler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Öldürülen Gün'ün, kavgadan 4 saat önce kardeşi Orhan Gün'ün düğününden geldiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Fındıklı Mahallesi, İpek Sokak 91 numarada bulunan tek katlı müstakil bir apartmanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir mobilya döşeme atölyesinde işçi olarak çalışan Hakan Gün, akşam 18.00 sıralarında kendinden 3 yaş küçük olan kardeşi Orhan Gün'ün düğününden İpek Sokak 91 numaradaki evine döndü. Düğün kalabalığından dolayı bina girişine inerek sigara içen Gün, o sırada yoldan geçen Şahin Ş. ve Şenol Ş. kardeşlerin sözlü tepkisi ile karşılaştı. Katil zanlısı Ş. kardeşler, Hakan Gün'ü 'neden yan bakıyorsun' diyerek dövmeye başladı. Kavga, yolun yaklaşık 50 metre altında bulunan Çamaşırcı Deresi'ne kadar taştı. Derede Ş. Kardeşlerin bıçak darbelerine hedef olan Gün, ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından katil zanlısı Şenol ve Şahin Ş. kardeşler kayıplara karışırken, 11 bıçak darbesi ile ağır şekilde yaralanan Hakan Gün olay yerinde can verdi.

Kanlı olayın ardından dereye akın eden Hakan Gün'ün yakınları sinir krizleri geçirirken, talihsiz gencin cesedi, Cinayet Masası dedektiflerinin incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polisin, olay yerinde yaptığı incelemede yerde çok sayıda kan ve boğuşma izleri yer aldı. Kaçan katil zanlısı Ş. Kardeşlerin, cinayetin ardından 2 sat sonra yakalandığı bildirildi.
Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen zanlıların emniyetteki sorguları devam ediyor.