Ülke TV'de Ersoy Dede’nin sunumuyla ekrana gelen Ersoy Dede ile Bugün’ün konuğu olan Milliyet Gazetesi eski Başyazarı Abdi İpekçi'nin katili ve Papa'ya Suikast girişiminin tetikçisi kiralık katil Mehmet Ali Ağca oldu.

Kiralık katil Mehmet Ali Ağca, "Ben geçmişte MHP ile çalıştım. Bugün tanıdığım pek çok MHP'li kendi partisine tepki gösteriyor. Ben Savaşçıyım, ölene kadar savaşacağım" dedi.

Ağca, Türkiye'de bugün hukuk devleti inşa edildiğini, bunun karşısında CHP, MHP ve PKK'nın bulunduğunu belirterek "Herkes safını belirleyecek. Referandumda herkesin tavrı ortadadır. Referandum demokratik güçlerin mücadelesi olmuştur.

ÜLKÜCÜ BİR ASKERİN YARDIMI İLE KAÇTIM

Ağca Maltepe cezaevinden kaçışıyla ilgili soruya "Başsavcıya beni idam edemeyeceğini söyledim. Ben idam cezasını savunuyorum. Irz düşmanı, çocuklara dokunanlar idam edilmeli, boş yere adam öldürenleri de idam edilmelidir. Ben masumum ben bambaşka bir planın içindeyim. İtalya denilen mafya devleti mi idam edilecek. Cezaevinden ben de Mahir Çayan da kaçtı. Ülkücü bir askerin yardımı ile kaçtım. Maltepe cezaevi için kaçılmaz denilmesi bir efsaneden ibarettir. Dünya medyasının gözü önünde Kartal'dan ve yine dünya medyasının gözü önünde İtalya'dan çıktım. 4 kez dünya medyasının gözü önünde cezaevinden zafer işareti yaparak çıktım.