Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kasasında taşıdığı hurda kağıtların alev aldığını gören sürücünün heyecana kapılıp akaryakıt istasyonuna girince paniğe yol açtı. Alev alev yanan kamyon kasası, itfaiye ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. İstasyon çalışanları ise derin bir nefes aldı.

Silivri'de 5 ton hurda kağıdı 42 H 2939 plakalı kamyonunun kasasına yükledikten sonra Çorlu'da bir fabriya götüren 49 yaşındaki Ahmet Topçu, Çorlu'ya bağlı Seymen köyü yakınlarında aracın kasasından dumanlar yükseldiğini gördü. Paniğe kapılan Topçu, yolun sağındaki akaryakıt istasyonuna girdi. Benzin pompalarının 100 metre önünde kamyonu durduran Topçu, daha sonra aracından indi. Topçu ve çevredekiler yangını kendi imkanları ile söndüremeyince itfaiyeye haber verildi. İstasyonda çalışanlar ise alevlerin pompaya sıçrayacağını düşünerek büyük panik yaşadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kağıtlara müdahale ederek yangını söndürdü.

Kamyon kasasından dumanların yükseldiğini görünce telaşa kapıldığını belirten kamyon sürücüsü Ahmet Topçu, yangının neden çıktığını bilmediğini söyledi. Topçu, "Silivri'den 5 ton hurda kağıdı Çorlu'da fabrikaya getirmek üzere yola çıktım. Seymen köyüne geldiğim sırada aynadan bakınca araçtan duman çıktığını fark ettim. Hemen sağ tarafta bulunan benzinliğe aracı çektim ve yangın tüpüyle müdahale etmek istedim. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle yangın kısa sürede tüm kasayı sardı. İtfaiyenin gelmesiyle söndürüldü" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.