EVLENDİKTEN 10 gün sonra baba evine dönmesinin ardından eşi MS hastası 38 yaşındaki Harun Akaröz ile kayınvalidesi ünlü şarkıcı Safiye Soyman rahatsızlanması üzerine 28 yaşındaki Gönül Akaröz, ‘kötü gelin’ olarak gösterilmesine tepki gösterdi. Soyman ve oğlunun rahatsızlıklarının kendisiyle bir ilgisinin olmadığını söyleyen Gönül Akaröz, “Zaten ikisi de hastaydı. Asıl mağdur olan benim. İlaçlarla ayakta duruyorum” dedi.

Baba evine dönen Gönül Akaröz, yaşananların ardından Safiye Soyman ve oğlu Harun’un üzüntüden hastalanmasından kendisinin sorumlu tutulmaya çalışıldığını ileri sürdü. DHA’ya konuşan Gönül Akaröz şunları söyledi:
“Zaten ikisi de hasta insanlar. Şu anda beni sorumlu gösteriyorlar. Yani Allah korusun, bu insanlara birşey olsa demek ki sorumlusu ben olacağım. Zaten düğünden öncede Harun sürekli kortizon aldı. Konuşmalarında problem çıktı heyecandan dolayı. Safiye Hanım zaten şeker hastası, kolestrol hastası. İlaç kullanan bir insan. Tansiyon problemi sürekli çıkıyor. Şekeri zaten ben varken de düşüyordu. Benle bir alakası yok.”
‘MUTLU OLMAK İÇİN GİTTİM’
Yaşananlardan büyük üzüntü duyduğunu belirten Gönül Akaröz, “Böyle olacağını bilseydim kesinlikle evlenmezdim. Ben mutlu olmak için gittim, ama bunlar çıktı karşıma. Ben bir şey demiyorum, yine beni suçlamaya devam etsinler. Suçlasınlar. Allah’a havale ediyorum onları” diye konuştu. Asıl mağdur olan kişinin kendisi olduğunu savunan Gönül Akaröz, “Onlar hastaysa, burada ben de hastayım. İlaçla ayakta duruyorum iki gündür. Baş ağrısından kalkamıyorum. Elim ayağım titriyor. Avukata vekalet verdim, boşanacağım. En hayırlısı bu” dedi.
Baba Ali Erdoğmuş da, kızının evi terk etmesinin ardından Faik Öztürk ile yaptığı telefon konuşmasının kendisinden habersiz kaydedildiğini ve söylediklerinin televizyon programında yayınlandığını söyledi. Ali Erdoğmuş, “Söylediklerimi kaydedip, izinsiz yayınladılar. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağım” diye konuştu