Eyüp Belediyesi üç ayda bir gerçekleştirdiği Sivil Toplum Kuruluşları toplantısını önceki gün Osmanlı Parkı Nikah Sarayı'nda gerçekleştirdi.  Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak,  sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar katıldı.

Başkan Kavuncu gecede yaptığı konuşmada Eyüp'te başlatacakları yeni projeleri ve yapılan çalışmaları anlattı. Kavuncu, "Eyüp'ün dinamikleri ve kanaat önderleri olarak bu ilçenin her yönünden sorumluyuz.  Daha yaşanabilir daha çağdaş, halkımızın gereksinimlerini karşılamak anlamında daha dinamik bir yönetim anlayışı içinde çalışıyoruz.. Sizlerle zaman zaman bir araya gelerek yaptığımız beyin fırtınası da ilçemizin sosyal ve ekonomik kalkınması açısından önemli" dedi

Eyüp'ü İstanbul'un incisi haline getirmek için birçok projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan İsmail Kavuncu şunları söyledi: "Eyüp'ün cadde ve sokaklarında alt ve üstyapı çalışmalarını başlattık... Sokaklarımız, caddelerimiz asfaltlanıyor, kilit taşı döşeniyor, tretuvarlar yapılıyor... Kısacası ilçemizi güzelleştirmek, halkımızın rahat etmesini sağlamak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Fahri Korutürk Caddesi ve Eyüp Sultan Meydanı yeni görünümü ile Eyüp'e yakışan bir çehreye sahip olacak. Önümüzdeki yıl bir çok vizyon projemizin temelini atmış olacağız."

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak da gecede yaptığı konuşmada "Sivil toplum kuruluşları demokrasilerde çok önemlidir. Yöneten ve yönetilenler biraraya geldiği; sorunlar karşılıklı masaya yatırıldığı vakit her zaman yol alabilirsiniz...  Bu toplantılar sadece Eyüp için değil  ülkemiz için de çok önemli" dedi.