ÖNDER Fırat’la ilgili haberler çıktığında “Ben karıma güveniyorum” diyen Mehmet Ali Erbil, Tuğba Coşkun’un Önder Fırat’la Küba’da görüntülenmesine “Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular” diye tepki gösterdi.

Tuğba Coşkun, Önder Fırat’la ilk kez geçtiğimiz ocak ayında, Londra’daki Hakkasan’da görüntülendi.
Küba fotoğrafları yayınlandıktan sonra evine kapanan ve kimseyle konuşmak istemeyen Coşkun’un yakın çevresine konuyla ilgili şu ilginç açıklamaya yaptığı  öğrenildi:

“Ben eşimi aldatmadım. Mehmet Ali’yle evliyken Önder Fırat’la görüştüğüm gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılıyor ama bu doğru değil. Evliyken ortada böyle bir arkadaşlık yoktu. Biz Önder Bey’le boşanmamdan sonra görüşmeye başladık. Hatta görüşmeye başlayınca da Mehmet Ali’yi arayıp bu beraberlikten söz ettim, ona haberi ilk kez ben verdim. ‘Görüşüyoruz’ dedim. Yani kendisinin tüm bu gelişmelerden haberi vardı aslında.”

Kızı yanında

Küba fotoğrafları yüzünden morali bozuk olan M. Ali Erbil, dün her hafta Rock Otel’de yaptığı program için gittiği Kıbrıs’tan döndü. Erbil’in yanında kızı Sezin Yazgan var. Gazetecilerin telefonlarına çıkan Yazgan, babasının keyfinin de gayet yerinde olduğunu söyledi.

Tuğba Coşkun, geçtiğimiz ağustos ayında Bodrum-Yalıkavak’ta, Önder Fırat’ın otomobilinden inerken objektife takıldı.

Tuğba’nın sinirleri çok bozuk

Tuğba Coşkun’un kardeşi Şeyda Coşkun, yaşananlarla ilgili şunları söyledi: “Tuğba’nın sinirleri çok bozuk. Herkesin kendi hayatıdır. Kendisi yeni iş hayatına atıldı, magazin sayfalarında yer almak
Bayram tatilini Küba’nın başkenti Havana’da geçiren Tuğba Coşkun ve Önder Fırat, objektiflere işte böyle yakalandı. 
istemiyor. Halkın merak edeceği bir figür de değil, o hale getirilmek isteniyor ama. Çocuğu ile ilgileniyor, işine bakıyor. Bu badireler de gelip geçecek herkes hayatını yaşayacak.”

Hani kendini çocuğuna adayacaktı

M. Ali Erbil, eski eşine öfkesi dinmiyor. Tuğba Coşkun’un verdiği röportajda kendini çocuğuna adayacağını söylediğini hatırlatan Erbil, “Hani kendini çocuğuna adayacaktı. Çocuğuna adamak bu mu? Ben hiçbir şekilde önceden bilmiyordum ilişkiyi. Bayram günü ben onun Küba’ya gittiğini öğrendim. Hatta çocuğu burada tek başına bırakıp gitti. Ben bu yüzden gazeteye yapacağım röportajımı erteledim, çocukla ilgilenmek için. Bunu bana telefon açıp söylemedi bile. Akrabaları arayıp söyledi. Alaska’ya da gitse fotoğrafları çekilir, dünyanın her yerinde Türkler var. Asıl tartışılması gereken evimize girip çıkan birinin bunu yapması. Bu çok ahlaksızca. Bunu kendime yediremiyorum” diye konuştu.