CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge eşine az rastlanır bir canlı yayına sahne oldu. CHP ile BDP arasındaki seçim ittifakı tartışmalarını konu alan program ateşli bir CHP analizine dönüşünce yayına bağlanan Gürsel Tekin adeta darbe yaptı.
CHP Parti Meclisi üyesi Korkmaz Karaca'nın program boyunca girdiği sayısız polemik, hem konukları hem moderatör Ahmet Hakan'dan tepki görürken tartışmanın sonlarında hayli ilginç bir canlı bağlantı gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin programa canlı yayında müdahale etti. Tekin,'CHP ile BDP ittifakı diye bir şey zaten hiç olmadı bile. Neyi tartışıyorsunuz saatlerce? Oradaki arkadaş CHP'yi bu şekilde tartışma konusu yapamaz' derken Korkmaz Karaca'nın cevap vermesiyle gerilim doruğa tırmandı.
GÜRSEL TEKİN, PM ÜYESİNİ EKRANDA FENA AZARLADI
Kokmaz Karaca, Tekin'in eleştiri ve uyarılarına itiraz ederek, 'Ben burada CHP'yi savunuyorum, bana kızacağınıza Selahattin Demirtaş'a kızın' dedi. Karaca'nın polemiği sürdürmesine sinirlenen Gürsel Tekin, canlı yayında CHP Parti Meclisi üyesini fena azarladı. 'Sana kim CHP adına konuşma yetkisini verdi?' diye soran Tekin, programın moderatörü Ahmet Hakan'dan programı bitirmesini rica etti.
"LÜTFEN PROGRAMI BURADA BİTİRİN!"
'Siz ciddi ve saygın bir programsınız. Haftaya ben gelip CHP ile ilgili sorularınızı yanıtlarım. Ama rica ediyorum bu tartışmaya son verin lütfen' diyen Tekin, Korkmaz Karaca'nın CHP adına programda konuşmasından ne kadar rahatsız olduğunu gösterdi. Bir televizyoncu olarak çok zor durumda kalan Ahmet Hakan ise şansının yardımıyla sorunu çözdü. Hakan 'Zaten süremiz doldu, programı bitirmek üzereydik. Siz söylediğiniz için değil ama, süremiz bittiği için kapatıyoruz' diyerek programı kapattı.

      İŞTE O GÖRÜNTÜLER