Bülent Ersoy, eski eşi Armağan Uzun hakkında ağır konuştu: “Seda Sayan’ın programında yılan gibi kıvırdığı dansı daha önce görseydim onu kendime koca etmezdim”

Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy boşandığı Armağan Uzun hakkında sessizliğini bozdu. Uzun’un “Bülent’le çaresizlikten evlendim. Boşanırken tek kuruş bile almadım” sözlerine Ersoy’dan yanıt gecikmedi. İşte Diva’nın tüm sakinliğiyle Vatan’a yaptığı açıklamalar:               

Boşanmamızın üzerinde 3 yıl geçti ancak kendisi hala koyduğum yerde otluyor. Benden başka kendisine sorulacak hiçbir değerli konusu olmayan aciz ve donanımsız bir kişilik. Neymiş ben ona albüm sözü vermişim. Demekki sen bu evliliği bunun için kabul ettin, yani kendini sattın. Kendisini tanıdığımda Torbalı’da 100-150 liraya düğünlerde klavye çalıyordu. Geldiği yeri unutmayacak, ona göre konuşacak.

Neymiş benden boşanırken bir şey istememiş. Almak istedi ama ben vermedim. Bülent Ersoy olduğumu unutup bunun için araya mafyayı bile koydu. Ancak onun araya koyduğu mafya bozuntularının ağababalarını tanırım ben. ‘Almadım’ değil ‘alamadım’ diyecek. Onun bir de konuşma yasağı var ve bunu ihlal ediyor. Dikkat etsin de kendisine yüklü miktarda bir tazminat davası açmayayım. Adamın ayağından donunu bile alırım yoksa.
    
"ONU BEN BOŞADIM!"
Bu evliliğe kimin daha çok meraklı ve istekli olduğu düğün görüntüleri, fotoğraflarıyla ortada. Konuşmama gerek bile yok. Ayrılmamıza gelince esasında hayatımın en büyük yanlışını ben kendisiyle evlenmekle yaptım. Ayrıca o değil ben onu boşadım. Bu mahkeme kayıtlarında da mevcuttur. 

Bülent Ersoy’la evliliğim yüzünden bana kız vermezler diyor. Unutmasın ki Bülent Ersoy’la olmak insana sadece şeref verir. Evliliğinin 20’inci gününde atlayıp zıplayıp sadakatsiz olursan sana kim güvenip de kız verir a çocuk. Ayrıca ben onun Seda Sayan Hanımefendi’nin programında yılan gibi kıvırdığı dansını daha önce görseydim onu zaten kendime koca etmezdim. O görüntüleri izledikten sonra zaten yatağımı ayırdım. 

O çocuk benim hakkımda konuşmayı bırakıp kendisi gibi talebelerimden olan ‘ablam’ dediği evli bir şarkıcı namzetiyle kaldıkları otel odalarında program yetkilileri tarafından nasıl basıldığını hatırlasın. Sonra da benim bu görüntü ve çekilen fotoğrafları maddi manevi gücümü kullanıp nasıl hasır altı ettiğimi daha da unutmasın.